Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak spać?

Franko_1998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak idę spać późno po północy to szybko zasypiam, ale się nie wysypiam, a jak

idę spać wcześnie jak np. teraz to chciałbym się wyspać, ale nie mogę usnąć.

Jak spać?

Opublikowano

Duzo biegaj, uprawiaj sport itp :) Gdy nie masz sil to latwiej usnac bo juz czlowiek nie ma sil na nic, bynajmniej u mnie tak jest.

420101414077782925230.png

Nie zrozumiales mojej decyzji? Potrzebujesz pomocy? Napisz do mnie! :)

Opublikowano

Idź pobiegaj z 30 minut szybszym tempem. Gwarantuje Ci, że jak się położysz to nie będziesz wiedział kiedy uśniesz. :D

Opublikowano

Możesz zacząć spać od razu po szkole, masz gwarancję że zawsze się wyśpisz, no i o ile nie mieszkasz w jakimś niesamowicie małym domu, to domownikom nie powinno przeszkadzać, jak masz też jakoś b.jasno w pokoju możesz sobie kupić opaskę do spania :>

Opublikowano

Jak spać? Co za pytania :D

Zmęcz się najlepiej, wstań dosyć wcześnie i leć pograć ostro w kosza, piłkę przez kilka godzin czy rób coś innego co cię zmęczy.

Opublikowano

jak sie nozem przebijesz to nie bedziesz mial problemu z zasypianiem, polecam

@aw

zmecz sie np pograj w pilke pobiegaj to zasniesz, pewnie za malo uprawiasz sportu wiec nie mozesz spac albo calymi dniami w domu siedzisz

dzis w nocy..

Opublikowano

Zmęcz się za dnia i zaśniesz wcześniej. Ja przez wakacje (w zasadzie przez 2 miesiąc) pracowałem i się męczyłem przy tym dlatego normalnie zasypiałem. Drugi miesiąc nie robiłem nic poza wyjściami ze znajomymi i nie spałem za dobrze, bo zasypiałem o 5-6, a wstawałem po 14.

Teraz chodzę do szkoły to też staram się normalnie chodzić spać, dzisiaj akurat weekend, ale w tygodniu kładę się przed 22, godzinkę słucham muzki, bądź oglądam jakieś filmy i zasypiam :)

Musisz się wymęczyć, ewentualnie "przestawić" iść raz spać o tej 2-3 i wstać o 7. Kilka dni i się przyzwyczaisz.

Opublikowano

Uprawiaj sport  :rolleyes: Po szkole odrób pracę domową, poucz się, a potem idź na siłownie/trening k1/mma/muay thai lub po prostu pobiegać lub pograć w kosza/piłkę nożną. Po całym dniu będziesz wykończony, gwarantuję.  :rolleyes:

Opublikowano

Naturalną reakcją człowieka jest to, że ludziom chce się spać po seksie.

Pro tip!!!

Uprawiaj dużo sportu i miej dużo wysiłku psychicznego.

Idź spać późno, wstań wcześnie, będziesz szybko zmęczony i będziesz mógł zasnąć wcześniej.

Opublikowano

Ja nie mam problemu, wystarczy zamknąć oczy i postarać się o niczym nie myśleć, bo im więcej myślimy tym bardziej nie chce się nam spać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...