Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Loki dźwięk skilla.

Snajpowanko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdy Loki w enemy robi się niewidzialny, to czasem słyszymy jakis dźwięk, to robi odpalanie jego Q (niewidki), czy E? I czy to słychać z bardzo daleka, tzn. da się to odpalić poza zasięgiem słuchu przeciwnika?

Whw6oFO.png

Opublikowano

Ten dzwięk nie jest słyszalny dla przeciwnika.

Jest słyszalny, ten brzdęk to trójka, zwiekszą swój dmg "bufując" sztylety. Dźwięk znikania to takie szurnięcie, pękniecie, nie wiem jak to określić.

Opublikowano

Chodzi mi własnie o takie strasznie głosne brzdękanie, jakby sztylet o sztylet, czyli to jest trójka? Ten dźwięk znikania jest słabo słyszalny, i jest krótki, ale ten drugi to od razu wiadomo, że szykuje się wpierdol. Czyli po prostu odpalać trójkę tuż za plecami fraga.

Whw6oFO.png

Opublikowano

Chodzi mi własnie o takie strasznie głosne brzdękanie, jakby sztylet o sztylet, czyli to jest trójka? Ten dźwięk znikania jest słabo słyszalny, i jest krótki, ale ten drugi to od razu wiadomo, że szykuje się wpierdol. Czyli po prostu odpalać trójkę tuż za plecami fraga.

To jest jeden z przykładów dlaczego warto grać z głosem, ale jeżeli umiesz dobrze grać lokim to wczesniejsze powiadomienie cb nic tobie nie da ponieważ loki cb dogoni i zabije z ulta

Chcesz abym przeczytał twojego posta dodaj mój nick ;)

Szukam pracy­

9704614430021861204355.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...