Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]x - Serwis oferujący sprzedarz referrali

Matimati222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, tak więc chciałbym zapytać Was o Waszą opinię na temat

xx

Na stronie tej jak sama nazwa wskazuje można kupić referrale w cenie 1.60zł + można użyć kodu na -10%:
BE-A-CHAMPION
Ja osobiście kupiłem właśnie refy z kodem rabatowym i jestem bardzo zadowolony, bo w sumie dużo mnie to nie kosztowało. Wszystko przebiegło szybko i bezproblemowo. Dodatkowo, często można zgarnąć kilka refów za darmo! Jak znajde jakieś kody to wstawie je tutaj do tematu. A Wy korzystaliście już z tego serwisu? Ja serdecznie polecam i zapaszam do dyskusji. Oczywiście jeśli macie jakieś wątpliwości to pytajcie, ja zdążyłem się już zaznajomić z tą stroną i chętnie pomogę z wszelkimi problemami.

Opublikowano

Sprzedaż*

Temat wygląda na reklamę, a sama strona nie przekonuje wyglądem.

Opublikowano

Sprzedaż*Temat wygląda na reklamę, a sama strona nie przekonuje wyglądem.

Dziękuję za informacje, już zreportowałem post aby moderacja edytowała. Oraz chciałbym nadmienić, że temat nie został stworzony w celach reklamowych lecz do dyskusji, bo od tego poniekąd jest forum.

Na mightyservice.net masz za 1,25 zł i zniżki przy większych zamówieniach. Oni też dają kody na free refy.

Nie rozmawiamy tu o Mighty lecz o zupełnie innym serwisie. Mówisz, że przy większych zamówieniach masz za 1,25; Na Ref4u stawka nie jest dużo większa, a są częste rabaty, które mogą sprawić, aby stawka była jeszcze mniejsza niż na mighty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...