Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Które działo do IS?

bassa1910

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z wyborem lufy (ZSRR)  u mnie na 7 tierze (IS  ) mam lufke 122mmD-2-5T a na 8 Tierze jest  122mmD-25T rozni sie tylko nazwa i czasem strzalu kupywac ja czy zbierac odrazu na IS-a 3 pomocy

Opublikowano

Kup. Z tym działem gra IS-em jest o wiele przyjemniejsza.

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

W każdym czołgu dążysz do jak najszybszego przeładowania nieraz to ci życie uratuje i będziesz kręcił lepsze wyniki na twoim miejscu bym odblokował to działo albo czekał na działo 100mm które dostanie buffa i także będzie interesującą opcją ja na pewno wypróbuje ^^

Opublikowano

Witam mam problem z wyborem lufy (ZSRR)  u mnie na 7 tierze (IS  ) mam lufke 122mmD-2-5T a na 8 Tierze jest  122mmD-25T rozni sie tylko nazwa i czasem strzalu kupywac ja czy zbierac odrazu na IS-a 3 pomocy

Pytanie bez sensu, bo i tak musisz potem to działo odblokować w ISie-3

Mała różnica??? Dla ciebie 2sec różnicy to mało?

Opublikowano

Odblokuj ją, bo różnica jest. A jak jej nie zbadasz to będziesz się musiał męczyć na IS-3 z 175 peny dłużej, bo i tak musisz ją odblokować.

Opublikowano

czyi ja kupix? bo tam nie ma az takiej duzer roznicy ja mam 4.08 a na 8 ma 4.88 czas strzalu

To ogromna różnica. Warto odblokowywać nawet dla 1/10 strzału na minutę. Badaj, bo da Ci to sporą przewagę na polu bitwy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...