Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Applying - czyli jak wkurzyć gracza, przed odpaleniem gry

Hardzikk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, otóż mam mały problemik... niby taki mały, ale troszkę przeszkadza....

3 raz z rzędu pobieranie gry zwiesza się na Applying!!!

Antywirus wyłączony

Zapora Wyłączona

Nawet durne aktualizacje systemu wyłączyłem.

Co kurna robić? Podsyłajcie wszelkie pomysły, nawet takie co mi mogą uszkodzić kompa, wszystko jedno i tak za tydzień dostanę rachunek za prąd 3 razy większy niż zwykle... Po kiego grzyba wydawali w ogóle tą grę na Glyph a nie na Steam (LetsPlayer Retro z kanału RetroUmbra na YT powiedział, że na Steam miało to wyjść, więc czemu niby nie wyszło?)

Dam godzinę na odpowiedź, potem pier*ole tą grę i lecę grać w tetrisa, przynajmniej z tą grą nie ma takich problemów.... (żadna gra jeszcze tak mnie nie wkurzyła.....)

Dla waszej informacji: na tą godzinę zostawię tego patchera takiego jaki jest, może się odwiesi. Jeśli macie jakieś pomysły, które wymagają żebym nie przerywał patchowania to dawajcie śmiało.

+ Kolejne info: czytałem poprzedni temat o tym, to nie pomogło! A drogi moderator czy nie wiem tam kto niepotrzebnie zamykał temat, skoro go odświeżyłem, żeby spamu nie robić.

wz05.png

Opublikowano

Może masz po prostu zbyt słaby komp? 

Na pewno masz wymagania minimalne i po reinstallu nic sie nie dzialo. 

Zainstaluj aktualizacje do windowsa i sterowniki do karty graficznej i reszty.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

wszystko mam na bierząco zaktualizowane, aktualizacje automatyczne robią swoje, NVIDIA ma własny program do sprawdzania wersji sterownika, więc jest git, co do reszty, to co tu dużo mówić, skoro raptem 2 miechy temu miałem formata.

@Edit

Komp spełnia wymogi, napisałem post w temacie, o tym czy pójdzie mi gra na kompie i powiedziano mi, że na średnich da radę. Kolega gra na minimalnych i się cieszy rąbany debil.

@Double Edit

Pytanie za like'a - czy jeśli zapomnę ustawić swoją lokację z North America na Europe, to może to w czymś przeszkadzać?

wz05.png

Opublikowano

wszystko mam na bierząco zaktualizowane, aktualizacje automatyczne robią swoje, NVIDIA ma własny program do sprawdzania wersji sterownika, więc jest git, co do reszty, to co tu dużo mówić, skoro raptem 2 miechy temu miałem formata.

@Edit

Komp spełnia wymogi, napisałem post w temacie, o tym czy pójdzie mi gra na kompie i powiedziano mi, że na średnich da radę. Kolega gra na minimalnych i się cieszy rąbany debil.

@Double Edit

Pytanie za like'a - czy jeśli zapomnę ustawić swoją lokację z North America na Europe, to może to w czymś przeszkadzać?

Nie bo mozesz zmienic w kazdej chwili. Lecz od razu daj na Europe bo kazdy tam gra.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

więc co?

Przed nacisnieciem play w launcherze mozesz zmienic sobie region wiec zmien na Europe bo na NA nie bedziesz gral.

"Upadli powstaną"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...