Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BoL masowe bany

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To raczej nie jest troll, bo na forum bola też utworzył taki temat. Widocznie w życiu jest takim debilem, a tak w ogóle jego angielski jest żałosny więc stawiam max gimnazjum... Czego się spodziewać po dzisiejszej gimbazie. Spina się o konto bo pewnie wydał całe 20zł z kieszonkowego na skina i sra w galoty, że bana dostanie.

Opublikowano

To raczej nie jest troll, bo na forum bola też utworzył taki temat. Widocznie w życiu jest takim debilem, a tak w ogóle jego angielski jest żałosny więc stawiam max gimnazjum... Czego się spodziewać po dzisiejszej gimbazie. Spina się o konto bo pewnie wydał całe 20zł z kieszonkowego na skina i sra w galoty, że bana dostanie.

troll napewno nie, widziałem jego tematy jak pytał o skrypty i widać ze ma max 12 lat + niedojebanie mózgowe 

Opublikowano

Grałem wczesniej na bolu, ale mi chodzi o to, że po wprowadzeniu tego monitoringu w procesach to jest nadal bezpieczne? Nie gram już z miesiąc na bolu właśnie przez to, i chciałem powrócić, ale nie wiem jak jest teraz z sytuacją...

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Grałem wczesniej na bolu, ale mi chodzi o to, że po wprowadzeniu tego monitoringu w procesach to jest nadal bezpieczne? Nie gram już z miesiąc na bolu właśnie przez to, i chciałem powrócić, ale nie wiem jak jest teraz z sytuacją...

1. Nic nie wprowadzili.

2. Tak jest bezpiecznie.

Zarax zamknij temat sprawa jest rozwiązana.

17900102327122306253.jpg

Opublikowano

Riot nie może grzebać Ci w procesach. -_- Dzieciaku odgarnij głowe. Cykasz się (beka) to nie graj i tyle. Temat zamknąć plxx.. Ten typ rozbraja.

Opublikowano

No właśnie o to chodzi... Chyba już nie jest bezpiecznie na tym grać.

Ja p******e, Ty masz coś z głową?

K***a 10 razy sie pytasz czy można grać na bolu, 20 osób napisało Ci że MOŻESZ GRAĆ BO NIE MA ZA TO ŻADNYCH BANÓW, a Ty dalej swoje

Więc zamknij sie już.

Opublikowano

no właśnie grałem na bolu i chcę nadal, tylko cykam się z tymi procesami i czekam na odpowiedzi ludzi jak teraz jest. MOGĘ ZNOWU SPOKOJNIE GRAĆ NA TYM BOLU MIMO, IŻ MAM BOL STUDIO.EXE W PROCESACH CZY JAK?

1390144171-U592769.png

Opublikowano

On to pisze bo nie ma życia i nabija posty... ach te mpc tyle przypadków idiotyzmu można tutaj zauważyć.

#ok warn, może i być perm ;- 

Opublikowano

no właśnie grałem na bolu i chcę nadal, tylko cykam się z tymi procesami i czekam na odpowiedzi ludzi jak teraz jest. MOGĘ ZNOWU SPOKOJNIE GRAĆ NA TYM BOLU MIMO, IŻ MAM BOL STUDIO.EXE W PROCESACH CZY JAK?

zmieniam zdanie dostalem wlasnie perma nie jest bezpiecznie !!!!!!!@!!@!#!$!$!$#

17900102327122306253.jpg

Opublikowano

zmieniam zdanie dostalem wlasnie perma nie jest bezpiecznie !!!!!!!@!!@!#!$!$!$#

Skoro dostałeś bana to może jakiś dowód? nikt tutaj jasnowidzem nie jest. Sądzę po stylu wypowiedzi że to kolejny... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...