Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dwie różne tibie

Yolompc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo gram na realu tibia 10.55 ale chcialbym zagrać na shadowcores który ma klient 10.41.. więc jeżeli zainstaluje 10.41 na innej partycji to nie pomieszaja mi sie tibie ? bo kiedyś tak miałem że usuwała mi sie mapa zawsze..

Opublikowano

Mapa dla shadowcores i real tibii jest taka sama, więc będziesz miał w sumie ułatwione ^^.

Niestety, ale mapy się mieszają, bo są przechowywane w appdata/tibia/automap, więc możesz skopiować ten folder w razie czego.

Opublikowano

Aha , a ogólnie to opłaca się tam grać? bo za  bardzo czasu i kasy już nie mam real i tak myślalem zeby tam pociupać.. czy znacie może inne otsy?

Opublikowano

Zainstaluj shadowcores w innym folderze i zwykla tibie w innym i po sprawie :) na shadowie sie nie opłaca grać jego czasy mineły można sie tylko warować , nie wiem jak teraz ale 2 lata temu juz shadow upadł ludzie nawet w tym ja potrafiłem dziennie 50-100kk zarobić lub przejebać w losach nna kostce :D

xmMfHrm.png
Opublikowano

Zainstaluj shadowcores w innym folderze i zwykla tibie w innym i po sprawie :) na shadowie sie nie opłaca grać jego czasy mineły można sie tylko warować , nie wiem jak teraz ale 2 lata temu juz shadow upadł ludzie nawet w tym ja potrafiłem dziennie 50-100kk zarobić lub przejebać w losach nna kostce :D

50-100KK to nic tam.

Sam folder nie rozwiąże sprawy.

Opublikowano

50-100KK to nic tam.

Sam folder nie rozwiąże sprawy.

u mnie na windows 8 rozwiazuje sprawe na viscie też w program files masz folder z tibia . weź zrób nowy i wsadz tam tą prawdziwą tibie a w tamten zianstaluj shadowa mi to działa 

xmMfHrm.png
Opublikowano

u mnie na windows 8 rozwiazuje sprawe na viscie też w program files masz folder z tibia . weź zrób nowy i wsadz tam tą prawdziwą tibie a w tamten zianstaluj shadowa mi to działa 

Prosze, przestań gadać za przeproszeniem głupoty, nowy folder? Nie wiem czy wiesz ale mapa w Tibii zapisuje się w folderze appdata>tibia>automap.

PS też mam win 8.1 i 8

Opublikowano

Prosze, przestań gadać za przeproszeniem głupoty, nowy folder? Nie wiem czy wiesz ale mapa w Tibii zapisuje się w folderze appdata>tibia>automap.

PS też mam win 8.1 i 8

wiesz lepiej misiaczku szkoda że mi to działa :) jedyny minus taki że nieraz na realnej tibi usuwa mi sie mapka ale rzadko nic wiecej :) mam dwa foldery i dzialaja oby dwie tibie jak nie wiesz nie mów :)

xmMfHrm.png
Opublikowano

wiesz lepiej misiaczku szkoda że mi to działa :) jedyny minus taki że nieraz na realnej tibi usuwa mi sie mapka ale rzadko nic wiecej :) mam dwa foldery i dzialaja oby dwie tibie jak nie wiesz nie mów :)

No nie mogę, chłopie naucz się czytać.

Napisałem, że MAPA BĘDZIE INNA dla obydwu wersji tibii, dlatego ten sposób nie zadziała misiaczku :).

Opublikowano

SZKODA ŻE MI DZIAŁA PATAFIANIE

Ehh, nie musisz mnie obrażać za to, że próbuję uświadomić Ci, że jesteś w błędzie ;).

Ci działa Bo ma działać, ale mapa jest ta sama na tych Tibiach, więcej jak chcesz to zapraszam pw, bo już dość narobiliśmy spamu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...