Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Najlepszy hosting

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jesli chodzi ci o hosting to moge polecić Pukawka.pl jednak jeżeli chcesz serwer pod dużą ilość slot (300/500) to polecałbym kupić Dedyka na kismufi lub OVH.pl

Opublikowano

Jesli chodzi ci o hosting to moge polecić Pukawka.pl jednak jeżeli chcesz serwer pod dużą ilość slot (300/500) to polecałbym kupić Dedyka na kismufi lub OVH.pl

tak samo jak kolega
Opublikowano

pukawka.pl jest najlepsza, masz profesojnalną pomoc [ jak sie uprzesz to nawet i do Cb zadzwonią ]. Drogie jak cholera. Jakbyś kiedyś coś taniego szukał [np. na budowe serwera] slotex.pl taniocha =D

To wygląda jak sygnatura!

Opublikowano

Maxcraft.pl to możliwość wgrania własnego silnika np forge, najniższe ceny, profesjonalna pomoc już do 10:00 rano!
Mamy 10 lat doświadczenia najniższe ceny, profesjonalny i intuicyjny panel.
Do tego: ochrona przed ddos , aż 31 dni w miesiącu (to 12 dni w roku za darmo) , itemshop w domenie itemshop.pl, najlepsze stawki sms, płatności Paysafecard, hosting www, Dynmapa, konsola serwera w czasie rzeczywistym,

Nowicjusz
Opublikowano

Polecam gorąco:

Drogi ale bardzo dobry z przyjaznym interfejsem i panelem: http://craftserve.pl

Tańszy, równie dobry ale z o wiele gorszym interfejsem i panelem (co właściwie nie ma znaczenia, kwestia przyzwyczajenia): http://fiberhost.pl

Mam nadzieję, że pomogłem :)

Za kilka dni całkowicie nowy fiberhost.pl, więc raczej mamy nadzieje zmienisz zdanie co do interfejsu :)

Opublikowano

Tylko i wyłącznie pukawka.pl jak dla mnie naj, naj hosting. Mam tam serwer 50/50 graczy 0 laggów. Naprawde polecam!

Opublikowano

A ja ci polecam kupić własną maszynę, ostatnio kupiłem z tej firmy i nie żałują vps24.net. Taniutko a ludzi bardzo dużo uciągnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...