Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

2014 Wordl Championships Anthem

Therd aka Front

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Riot oni po prostu wymiataja. Zawsze zrobia cos fajnego ze z przyjemnoscia sie to oglada :) Mam nadzijeje ze zaczna wiecej robic ciekawych filmikow :)

Opublikowano

Rito jak zwykle dobra robota z piosenkami jak nei jinx to teraz na mistrzostwa.

Why don't presidents fight the war?
Why do they always send the poor?

System of a down - B.Y.O.B "2005"

Pomogłem ? - daj [+]

Opublikowano

Sie wszystkie lata przypominają ;) Łezka w oku się kręci , niby gra a takie emocje powoduje ;) byle tak dalej Riot , macie swietną grę , nie spie***lcie tego , ani nie pozwolcie innym jej spi***alac botami ;)

Opublikowano

Gdy tego posłuchałem za 1 razem przypomniały mi się moje 3 lata w tej grze ehh.

Naprawde świetna gra widać że nie jest ta gra tylko zapychaczem czasu to jest jak sport  <3

Hej jeśli pomogłem daj + 

Opublikowano

Sie wszystkie lata przypominają ;) Łezka w oku się kręci , niby gra a takie emocje powoduje ;) byle tak dalej Riot , macie swietną grę , nie spie***lcie tego , ani nie pozwolcie innym jej spi***alac botami ;)

W 100% sie z Tobą zgadzam.

Tzn uzywam botów czasami ale tylko dlatego ze inni ich uzywaja wiec czemu ja mam tego nie robic, ale naprawde duzo bym dał zeby nikt nie mial mozliwosci oszukiwania, tak jak to ma miejsce w normalnym sporcie.

rYD9JSA.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...