Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skaczący ping tylko w CS:GO

-Furman-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Od tygodnia mam problem z csgo, a mianowicie gdy wejdę na jakikolwiek serwer strasznie skacze mi ping np. przez 2-3 sekundy ping utrzymuje sie na poziomie 30ms, a nastepnie skacze do 400ms i spada do 30ms. Moję łącze to Neostrada 10mb download 1mb upload, dodam że w żadnych innych grach nie mam tego problemu, internet chodzi jak zawsze. W samym CS:GO wszystko było normalnie aż do niedawna.

Jest w stanie ktoś pomóc? Z góry dziękuję!

Opublikowano

Obczaj w ustawieniach jaki masz maksymalny dopuszczalny ping .(zmniejsz go lub zwiększ w zależności jaką masz wartość ) . Równie dobrze możesz usunąć autoexec i config z plików gry i zrobić na nowo config . Jeżeli to nie pomoże to spróbuj zmienić serwery Steam w ustawieniach steam może coś to da . 

Pozdrawiam Wszystkich :)

Opublikowano

jezeli chodzi ci o matchmaking to tak jest ja tez czesto daje zglos serwer bo ping nie chce zejsc np z 180-200. wina nie lezy po twojej stronie tylko po stronie serwera

Opublikowano

Miałem maksymalny ping 150, zmniejszyłem do 70, usunąłem config, nie wiem jedynie gdzie szukać autoexec.. Póki co efektów brak :/

A co do matchmakingu, nie wiem jak to jest na turniejowych bo odkad skacze mi ping na wszystkich społecznościowych nawet nie próbowałem grać turniejówek, wiadomo dlaczego :)

Opublikowano

Nie koniecznie są to problemy z jego łączem . Wiele osób , z którymi gram MM mają zazwyczaj ping powyżej 100 , także pewnie jest to wina Volvo a nie gracza . Lecz niewiem u mnie gra się normalnie bez skaczącego pingu . 

Pozdrawiam Wszystkich :)

Opublikowano

Problem rozwiązał się. Kazano mi wyłączyć ruter na noc i coś tam pozmieniali poczyścili (u siebie u mnie nikogo nei było) i wszystko jest jak dawniej :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...