Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepsza Profesja Dla Mnie!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najlepszy do expa i pvp to sura oczywiscie WP do 90 lvl lub wyzej zalezy na ktorym poziomie chcesz zakonczyc gre na privach na 90 lvl zawsze konczylem przygode z expem i zabralem sie za zmienianie profesji na BM. BM to kox w pvp jak zrobisz duzo na ludzi i na kazda profesje bony :) nikt ci niedorówna najlepiej wsadzic 6-7 bony w nich zawsze znajduja sie % na woja, ninje, sure i szamana polecam na poczatku przygody z BM na woja : ) Wojownikow bardzo duzo gra na serwerze nastepnie zrobic nowe EQ chodzi mi tu o kolczyki naszyjnik bransolete buty i helm na ninje na szamana jest EQ nieoplacalne poniewaz szamanow niegra za duza a sura BM niezaleznie czy mamy bony i tak z nim wygramy =) jesli chodzi o szamana jest to profesja raczej do buffowania lub leczenia =) to chyba na tyle :) zapraszam na Diwang2 xD Na najlepszy serwer priv metin2 cn xD POZDRAWIAM SDEATH LICZE NA + xD

Opublikowano

Najlepszy do expa i pvp to sura oczywiscie WP do 90 lvl lub wyzej zalezy na ktorym poziomie chcesz zakonczyc gre na privach na 90 lvl zawsze konczylem przygode z expem i zabralem sie za zmienianie profesji na BM. BM to kox w pvp jak zrobisz duzo na ludzi i na kazda profesje bony :) nikt ci niedorówna najlepiej wsadzic 6-7 bony w nich zawsze znajduja sie % na woja, ninje, sure i szamana polecam na poczatku przygody z BM na woja : ) Wojownikow bardzo duzo gra na serwerze nastepnie zrobic nowe EQ chodzi mi tu o kolczyki naszyjnik bransolete buty i helm na ninje na szamana jest EQ nieoplacalne poniewaz szamanow niegra za duza a sura BM niezaleznie czy mamy bony i tak z nim wygramy =) jesli chodzi o szamana jest to profesja raczej do buffowania lub leczenia =) to chyba na tyle :) zapraszam na Diwang2 xD Na najlepszy serwer priv metin2 cn xD POZDRAWIAM SDEATH LICZE NA + xD

:) ja gram wlasnie na diwang2 sura bm 96 lv nick Agres i królestwo oczywiście Jinno To pare słów odemnie polecam grać szamanem (smokiem lub helerem) ponieważ nikt na nich nie ma abs (bo każdy myśli że są słabi) na Diwang2 widać to gołym okiem xD a sura bm tak od 1 lv nie jest najgorszy trzeba poprostu umieć nim grać może jest cieżko expic i bic metki ale koks w pvp :D

Agres 

gladormt2 s2 - ON

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...