Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ceny na TBD

Dawko3126

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, orientuje się ktoś w cenach na TBD .? Za ilę kupię FMS +9 sr +35% i zbroję sura na 26 lvl +9 ?

Oraz co warto kupić z IS'u żeby na tym zarobić .? I ilę zarobię ?

Jaka jest cena za pelerynki ?

2863366318.png

Opublikowano

Szczerze to nie polecam TBD ceny na nim są kosmiczne bo dzieciarnia zwiększa je ponad normę .

Grałem sam , doszedłem do 56 lvla ze średnim eq . 

Z serwerów to polecam sg , samos  , na samosie można łatwo zarobić i dostępność eq 30-65 jest o wiele większa .

xD

Opublikowano

Witam, orientuje się ktoś w cenach na TBD .? Za ilę kupię FMS +9 sr +35% i zbroję sura na 26 lvl +9 ?

Oraz co warto kupić z IS'u żeby na tym zarobić .? I ilę zarobię ?

Jaka jest cena za pelerynki ?

Ja tam gralem na starcie ale nie polecam ; p dzieciarnia ...

Jaka cena? 0,00 zl : P odpalasz MobberHack'a i lecisz :D

Opublikowano

No właśnie ceny to troszkę wygórowane :) A co do pelerynek to wiem bo nie będę przecież z IS'u kopował chociaż nie chcę wyłapać bana.

2863366318.png

Opublikowano

Powiem Ci tak, najlepiej będzie Ci kupić yangi na allegro, bo bez tego kiepsko. Serwer już trochę stoi i na sucho będzie Ci bardzo ciężko.

Peleryn nie warto kupować, strata pieniędzy, lepiej ściągnąć tegohttp://metin2mod.tk/metin2pl.html metin2mod, tutaj masz wszystko, a jeśli jesteś doświadczony w graniu na hackach, to Ci guzik zrobią. :)

Opublikowano

Szczerze to nie polecam TBD ceny na nim są kosmiczne bo dzieciarnia zwiększa je ponad normę .

Z serwerów to polecam sg , samos  , na samosie można łatwo zarobić i dostępność eq 30-65 jest o wiele większa .

Opublikowano

dokładnie mordzix.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...