Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SKończony is-7 co dalej ?

mocnny123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znerfili go, nie jest już aż tak dobry jak kiedyś, ale dalej ściąga 8/9t na strzał. Czołg ogólnie dobry, ale ni pancerza nie ma, ni mobilności. Teraz najlepszym TD jest E3. Pancerz, mobilność, camo i działo. Czego chcieć więcej? Ostatnio na CW 10x E3... rozwalili nas prawie bez strat...

Opublikowano

Znerfili go, nie jest już aż tak dobry jak kiedyś, ale dalej ściąga 8/9t na strzał. Czołg ogólnie dobry, ale ni pancerza nie ma, ni mobilności. Teraz najlepszym TD jest E3. Pancerz, mobilność, camo i działo. Czego chcieć więcej? Ostatnio na CW 10x E3... rozwalili nas prawie bez strat...

Jak nie ma pancerza ?

Pomidorki/cytrynki strzelają w kadłub, który bardzo dużo odbija.

Od kiedy E3 jest mobilny ? xDD

Hami tak kiedyś zagrało z nami, pech, że gramy na mt i arty

15:6 ;)

Dla mnie najlepszy teraz jest ob 263

Ma pancerz, mobilność, dobre działko i fajne camo. Minus, że jak arta walnie to może na strzał jak wpadnie ^^

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Jak nie ma pancerza ?

Pomidorki/cytrynki strzelają w kadłub, który bardzo dużo odbija.

Od kiedy E3 jest mobilny ? xDD

Hami tak kiedyś zagrało z nami, pech, że gramy na mt i arty

15:6 ;)

Dla mnie najlepszy teraz jest ob 263

Ma pancerz, mobilność, dobre działko i fajne camo. Minus, że jak arta walnie to może na strzał jak wpadnie ^^

Nigdy nie udało mi odbić się od fv. E3 ma lepszą mobilność od takiej jadzi, wystarczy żeby dojechać w dane miejsce.

Opublikowano

Nigdy nie udało mi odbić się od fv. E3 ma lepszą mobilność od takiej jadzi, wystarczy żeby dojechać w dane miejsce.

No tak, ale tego nie można nazwać mobilnością ...

Mobilny to może być ob 263, ob 268, foch

E3 raczej nie pojedzie Ci 40-50km ;)

E3 niektóre ht objadą ;)

UggNk9.gif

Opublikowano

Widze, że mentalny ziemnior nie rozumie pojęcia słowa mobilny.

Mobilny jest. Wystarczy spojżeć na całą linię.

Obj 268 albo Foch o tak to po 35km/h jadą. Jedyne co dobre, to obrót.

E3 niektóre HT objadą? XDDDDDDDDDDDDDDDDDD Chyba AMXy albo FCM 50t, ale ja nawet tego HTkami nie nazywam.

FV jest bardziej funtankiem. E3 jest świetnym TD. Gold mu nie straszny, a w Obj 263 się normalnie przebijasz. Wystarczy wiedzieć gdzie strzelać.

Opublikowano

Widze, że mentalny ziemnior nie rozumie pojęcia słowa mobilny.

Mobilny jest. Wystarczy spojżeć na całą linię.

Obj 268 albo Foch o tak to po 35km/h jadą. Jedyne co dobre, to obrót.

E3 niektóre HT objadą? XDDDDDDDDDDDDDDDDDD Chyba AMXy albo FCM 50t, ale ja nawet tego HTkami nie nazywam.

FV jest bardziej funtankiem. E3 jest świetnym TD. Gold mu nie straszny, a w Obj 263 się normalnie przebijasz. Wystarczy wiedzieć gdzie strzelać.

Jak wiesz gdzie strzelać, to E3 też przebijesz.

Mowa o mobilności 10t, a nie linii całej, czytanie ze zrozumieniem.

A myślisz, że po ile jadą ? Masz te czołgi ? Ob 268 normalnie jeździ po 40km ;) Foch też bez problemu

Mentalna cytrynka nie potrafi czytać ze zrozumieniem.

UggNk9.gif

Opublikowano

A myślisz, że po ile jadą ? Masz te czołgi ? Ob 268 normalnie jeździ po 40km ;) Foch też bez problemu

Tia... Ostatnio strzelałem z jadzi E-100 we właz, bo dolna płyta była schowana... 2 dingi...

Co do focha, zgodzę się, jest to chyba najmobilniejszy Xt TD. Ob. 268 też całkiem fajny pod tym względem, ale wolne przyspieszenie.

Opublikowano

Tia... Ostatnio strzelałem z jadzi E-100 we właz, bo dolna płyta była schowana... 2 dingi...

Co do focha, zgodzę się, jest to chyba najmobilniejszy Xt TD. Ob. 268 też całkiem fajny pod tym względem, ale wolne przyspieszenie.

Bo musisz trafić centralnie w karabinek ;)

Jak się lekko skątuje wchodzi pięknie obok jarzma.

Gdy ma dolną płytę odkrytą to po prawej stronie koło gąsek.

Ob 263 jeździ praktycznie tak samo jak foch i szybciej się rozpędza ;)

UggNk9.gif

Opublikowano

Foch przed nerfem był bardzo mobilny teraz to już nie to samo. 263 jest mobilniejszy...ale trochę się na nim zawiodłem. W jarzmo czołgi 10 tieru bez golda przebijają... od arty na hita, tragiczne wychyły sprawiają, że cały czas rozjeżdża nam się celownik i gaśnie siata/lorneta :/ Co do e3... świetny TD z najlepszym pancerzem i działem w grze ale... to czołg bardzo zadaniowy... na mordorze, do powstrzymania wąwozu jest idealny ale jest bardzo zadaniowy i sprawia małą przyjemność, większość bitew albo nie zdążymy nawet zbytnio dojechać na pole bitwy albo nas objadą i jesteśmy w d***e.

PS. nie polecam żadnych TD ale jak już koniecznie chcesz to e3 i grać nim w 1 linii jak HT.

Opublikowano

A myślisz, że po ile jadą ? Masz te czołgi ? Ob 268 normalnie jeździ po 40km ;) Foch też bez problemu

Ktoś tu nie rozumie słowa "mentalny" jak widzę.

Po piewsze, mentalnym jestem blue, w kolorze jestem zielony.

Po drugie: fajne 40km/h jeździ OBJ mając takie opory gruntu i moc na tonę (no, chyba że równiutka dróżka utwardzona, to może).

Po trzecie: E3 jest mobilny, a ty nie potrafisz się pogodzić z faktem, że mobilny nie oznacza tylko tfojego ulupionego czougu!!!1one

Opublikowano

Ktoś tu nie rozumie słowa "mentalny" jak widzę.

Po piewsze, mentalnym jestem blue, w kolorze jestem zielony.

Po drugie: fajne 40km/h jeździ OBJ mając takie opory gruntu i moc na tonę (no, chyba że równiutka dróżka utwardzona, to może).

Po trzecie: E3 jest mobilny, a ty nie potrafisz się pogodzić z faktem, że mobilny nie oznacza tylko tfojego ulupionego czougu!!!1one

Grałeś kiedykolwiek ob 268 ? 

Mobilny ? Kręci się szybko ? Nie. Jeździ szybko ? Nie. Ma dobre przyśpieszenie ? Nie.

I nie jest to mój ulubiony czołg, tylko mówię jak jest. Nie lubię ob 268.

Możemy porównać mobilność e3 i ob 268 ;)

UggNk9.gif

Opublikowano

Grałeś kiedykolwiek ob 268 ? 

Mobilny ? Kręci się szybko ? Nie. Jeździ szybko ? Nie. Ma dobre przyśpieszenie ? Nie.

I nie jest to mój ulubiony czołg, tylko mówię jak jest. Nie lubię ob 268.

Możemy porównać mobilność e3 i ob 268 ;)

Nie mam zamiaru dyskutować z kimś, kto stawia spację przed znakiem zapytania.

Pis joł.

BTW: dobre polecanie Obj 263. Linia masochistyczna. Jedynie T10 jest świetnym TD.

Opublikowano

Nie mam zamiaru dyskutować z kimś, kto stawia spację przed znakiem zapytania.

Pis joł.

BTW: dobre polecanie Obj 263. Linia masochistyczna. Jedynie T10 jest świetnym TD.

Skończyły się argumenty ? To będziesz się czepiał pisowni ? Beka

Jak się nie potrafi grać, to linia masochistyczna ^^

UggNk9.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...