Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Gildie oraz podpięcie pod baze danych!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od kilku dni posiadam autorski plugin na gildie od mojego kolegi. I jest mianowicie problem. Otóż gdy włączam serwer wyskakują błędy z połączeniem do bazy danych. Kolega nie miał tych problemów... Czy jest to możliwe że gdy testuje ten plugin na kompie nie wczytuje mi się BazaMySQL czy coś ? jeśli tak to proszę o pomoc... a i PS słyszałem także od niego że tabele nie generują się same tak jak na przykład w Gildiach Tirexa :/ więc proszę o pomoc !!!!! Szybciutko :3333

TheMinecraft

#LetsPlayOnceAgain

#TheMinecraft

Śledź nas na FaceBook/TheMinecraftpl!

Opublikowano

ok czekaj a po co ci nazwa pl skoro jest autorski ?

TheMinecraft

#LetsPlayOnceAgain

#TheMinecraft

Opublikowano

tylko nazwe podaj .

a i poprosil bym ss Plugin.yml chcialem tylko zobaczyc czy na 100% autorski

10/20/100/150/200/300/400/500/600/700

Opublikowano

TabGuilds - one sa z tabem / rankiem graczy i gildii :D

aaa i prosze ss plugin.yml ;)))

a i wgl to jak właśnie tworze MySQL na phpmyadmin to właśnie tam mnie nie chce połączyć bo pisze mi:

CANNOT CONECTION TO DATABASE lub cos innego i pisze że nie może znaleść tabelek :/470101410973651914319.png

TheMinecraft

#LetsPlayOnceAgain

#TheMinecraft

Opublikowano

TabGuilds - one sa z tabem / rankiem graczy i gildii :D

aaa i prosze ss plugin.yml ;)))

a i wgl to jak właśnie tworze MySQL na phpmyadmin to właśnie tam mnie nie chce połączyć bo pisze mi:

CANNOT CONECTION TO DATABASE lub cos innego i pisze że nie może znaleść tabelek :/470101410973651914319.png

to tak przerobione gildie tirexa... i 

ForeverMc Serwer Survival + Gildie dopracowany

Prezentacja: http://www.mpcforum.pl/topic/1290108-forevermc/

Opublikowano

Cieniasy, ja mam plugin Tirexa bez backdora i caly działający :) Moge odsprzedax jak ktos chce :) Pozwolenie mam :)

Przepraszam cb ja też :) ale to nie znaczy że nie można go przerabiać a teraz jak patrze w config tirexa plugin.yml i mój to w ch*j to samo ~ dzięki kolego ci za to -,------ ale przenajmniej są tabelki z mysql i tab z rankiem i rankiem gildii wiec nie problem... więc jak znajdzie się ktoś miły i mi pomoże ? bardzo mi zależy :/ 

a i dzięki że się udzielacie bardzo mi miło i zawsze tak samo wam pomogę jak będziecie potrzebowali czegoś :P 

TheMinecraft

#LetsPlayOnceAgain

#TheMinecraft

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...