Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Problem - kabel d-sub -> hdmi.

ruku

Pytanie

Opublikowano

Mam problem, otóż kupiłem sobie jakiś tani kabelek D-sub -> HDMI. Posiadam laptopa (wiekowego, 2 lata) HP COMPAQ CQ57, bez wejścia HDMI, tylko D-sub. Telewizor LG, posiada wejścia HDMI. Po podłączeniu kabla do laptopa i TV, nic się nie dzieje. Laptop nie wykrywa tv i na odwrót. Czym jest to spowodowane? Nie mogę zmienić odświeżania... ponieważ jest tylko "domyślne". Robiłem reinstall systemu - win7, myślałem, że brakuje sterowników, wszystko wgrane i nic. Dacie radę pomóc?

Taki kabel:

http://tech-mate.pl/sklepmjpg/kable/vgahdmi/1.jpg

2009 - słyszysz mnie?

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

masz skutki nie czytania opisu przedmiotu, taki kabel zawsze wymaga konwertera sygnału analogowego na cyfrowy czyli musisz sobie go kupić albo kupić gotowe kable z konwerterem ANALOGOWO-CYFROWYM ( nie odwrotnie bo nie będzie działał ! )

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

tak jak napisałem, tobie do niczego bo nie posiadasz konwertera

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

jeżu przecież ci napisałem , to normalny kabel do monitora a skoro nie masz konwertera analogowo-cyfrowego to wielkie g... na nim zobaczysz bez niego

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Jeszcze jedno. Jak w monitorze i laptopie mam wejście vga, to powinno to działać? Posiad dwa kable zakończone d-Sun i też nie wykrywa w laptopie monitora, zaś w monitorze wyskakuje po kliknięciu w ustawienia "test good". Wejścia w laptopie nigdy nie używałem...

2009 - słyszysz mnie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...