Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HamaTale..

Gość myworld

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jezus myslalem ze dal se spokoj

on serio mysli ze to bedzie priv ? X~~DDDDDDDDDD

I to jest właśnie twój błąd :) Tak to byś wiedział o co chodzi i co jak a tak zrezygnujesz z powodu ZŁYCH opinii ? Każdemu może coś nie pasować co do serwera np że serwer WAAT... Nie przejmuj się tymi opiniami i rób żeby było wszystko w porządku :D

a po co mamy mu klamac ze to jest super serwer i wypali jak nikt na nim nie bedzie grac i padnie po tygodniu ? lel

Opublikowano

serwer wyłączony w powodów technicznych sory gratuluje osobom które wbiły 99lv : asterks22  jak się nie myle

Opublikowano

bardzo zle! (chce ktos pliki serwerowe hamatale? pisac na PW)

pJXLbfz.png

Gamefail popsuł elsa. Pokonajmy go razem!!

Opublikowano

Po co taka spina? Serwer został wstrzymany na jakiś czas, strona aktualnie niedostępna i sieć też nie - format kompa. Gdy serwer wystartuje powiadomię was o tym.

Opublikowano

Witajcie wszyscy! Aktualnie staram się dodać jeden z większych dunegonów no czyli jeden mega długa mapa z różnymi korytarzami ! Bardzo proszę o Dudusi na PW!

Opublikowano

@HejWam nie kończe z tym! Informacja nowa: jeśli zauważyliście (a napewno zauważyliście) że serwer był tylko 2dni online to tylko taka openbeta. Serwer będzie zresetowany i będzie online na długo (raczej)! EQ startowe nie będzie w waszym inwertarzu lecz obok respu będzie sklepik z wszystkim +9 na poszukiwacza. Resp nie będzie już w nosville aczkolwiek na innej mapie! Jak więc wiecie poszukuję GMa z lepszym komputerem od niego więcej informacji PW! Zapraszam też na serwer HamahiTale sam jestem ciekawy co na nim będzie! Zapomniałem dodać jeśli na HamaTale będziecie 1 raz, znajdziecie się w jednej z misji którą będzie - przejście przez kilka map!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Projekt nad tym serwerem zostaje skończony, nazwa HamaTale przeze mnie nie będzie używana już dlatego jest wolna! Temat do zamknięcia lub do kosza, kto co woli! Zapraszam na świeży serwer Magic World w skrócie MW! Nie uznajcie to za double posta w tamtym nie miałem znaków za dużo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...