Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam wieżę taka jak w taką jak w temacie. Wyjechałem na 2 tygodnie, wracam i jak zwykle mój stary musiał coś zepsuć ;( Tym razem padło na wieżę. A wiec kiedyś mogłem przyciskiem S.Woofer zmieniać bass tzn. 50% i 100% i grało elegancko ;) teraz gdy naciskam ten przycisk to nie ma już tych % tylko pokazuje sie sam napis S.Woofer i nic więcej. A Bassu prawie w ogóle nie ma :(

jaka może być przyczyna tego?

myślę że coś jest przestawione. Mam te wieże 3-4 tygodnie i nie za bardzo umiem ustawić tak jak było wcześniej wiec proszę o pomoc.

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

Ja.. jak mam jakis problem z sprzetem elektronicznym to czytam instrukcje obslugi... a jak tam tego nie ma to jeszcze chba pilota powinienes miec do tej wiezy. Po naciskaj jakies przyciski (tylko nie jak dziecko 2 letnie tylko normalnie powoli z umierem zobacz co daja itp) powinno pomoc.

Opublikowano

A nie lepiej przejechać sie do serwisu i spytać?Najbradziej profesjonalne rozwiązanie na moje oko.

Opublikowano

Najpierw radze się zapytać czy tata czegoś nie zepsuł.... (i czy nie wie co powciskał)

Lub napisać na forum o wieżach a nie o cheatach....

@azef: co przedstawia twój nowy avatar?

Wysyłam zapy na Lockerz !!!

Pisać pw z mailem.

Opublikowano

dobra naprawilo sie xD wylaczylem listwe na chwile i zaskoczyl xDDD dzieki za checi pomoco :D

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

Najpierw powinieneś sam popróbować to naprawić (,,restart'' to podstawa (chodzi o chwilowe odcięcie prądu) ), a nie od razu z tym na forum. :P

Sorka za spam

Opublikowano
Najpierw powinieneś sam popróbować to naprawić (,,restart'' to podstawa (chodzi o chwilowe odcięcie prądu) ), a nie od razu z tym na forum. :P

Sorka za spam

niestety wieza ma wlasna pamiec to po pytaniu sie qumpla stwierdzil ze nie pomoze ale jednak nie maial racji

xD

35205.jpg

33071.png