Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MFBot- problem ;(

madry147

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, pobrałem ostatnio nowego bota a mianowicie MFbota i mam problem z jego uruchomieniem.Po pobraniu gdy chce go uruchomic nic sie nie dzieje ,nic sie nie pojawia.Przeinstalowywałem już NET Framework, odinstalowałem nawet antywirusa bo myślałem że może on go blokować ale nic z tego ;(Mam Win XP Sp3 .Wie ktos co to może być?  

Opublikowano

Wiem że chcesz pomóc ale nie rozumiem ,wchodzę w właściwości mfbot.exe potem zakładka zgodność i tam mam wybrać  Windows XP Service Pack 3?Bo ja tego nie mam ;/ :(

Opublikowano

Windows XP Service Pack 3

Autor napisał że ma Właśnie XP sp3...

Co do problemu, to nie jestem pewien, ale możliwe że MFbot, nie obsługuje WIN XP ale mogę się mylić, jak coś to mnie poprawić :) 

Opublikowano

U mnie na win7 64 bit śmiga. Zobacz jeszcze, czy przypadkiem nie uruchomił się w trybie zminimalizowanym i ikona nie jest gdzieś w ukrytych.

A NET Framework masz najnowszą wersję?

Opublikowano

Z tego co wyczytałem na niemieckim forum tego bota (nie znam niemieckiego, ale przez tłumacza google puściłem) jest problem z win XP. Podobno mają to załatwić w następnej wersji bota.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...