Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Informacja WebApp FIFA 15

SlavesCity

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak próbuje wejść do webappa ( mam fife 14) to wyskakuje mi jakieś dzieciency nick i nie wiem co tam wpisać. pomoże ktoś?

1399298830-U815990.png

chcesz limit?

możesz dać, będe szpanował

@#e3uS $WAG

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Witam

Chciałbym na wstępie zaznaczyć że chodzi mi o Fifę 14 na PC. Zdaję sobie sprawę z tego że są tu zamieszczone posty odnośnie 15 ale mam nadzieję że mi pomożecie,

Chodzi mi o doładowanie fifa points. Chciałbym się wzmocnić ale niestety nie mam kabony w grze i bym chciał wspomóc się troch właśnie tą walutą, Próbowałem przez Orgin ale nic z tego, ani przez kartę i lipa też z PayPal-mam konto i chajs na nim i nie mogę tego kupić.Oglądałem jak sie kupuje przez telefon ale niestety gdy wchodzę na stronkę www.easports.com nie mam tej magicznej zakładki która umożliwia kupno a no i na dodatek stronka wygląda zupełnie inaczej niż ta którą widziałem na yutubie https://www.youtube.com/watch?v=FJ28bir_g5s     moja stronka jest na czarnym tle i ma inne zakładki i reklame 15.

Bardzo proszę o pomoc,

Dziękuję z góry

Opublikowano

Witam

Chciałbym na wstępie zaznaczyć że chodzi mi o Fifę 14 na PC. Zdaję sobie sprawę z tego że są tu zamieszczone posty odnośnie 15 ale mam nadzieję że mi pomożecie,

Chodzi mi o doładowanie fifa points. Chciałbym się wzmocnić ale niestety nie mam kabony w grze i bym chciał wspomóc się troch właśnie tą walutą, Próbowałem przez Orgin ale nic z tego, ani przez kartę i lipa też z PayPal-mam konto i chajs na nim i nie mogę tego kupić.Oglądałem jak sie kupuje przez telefon ale niestety gdy wchodzę na stronkę www.easports.com nie mam tej magicznej zakładki która umożliwia kupno a no i na dodatek stronka wygląda zupełnie inaczej niż ta którą widziałem na yutubie https://www.youtube.com/watch?v=FJ28bir_g5s     moja stronka jest na czarnym tle i ma inne zakładki i reklame 15.

Bardzo proszę o pomoc,

Dziękuję z góry

Napisz oddzielny temat, w tym raczej Ci nikt nie pomoże ;)

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...