Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki do 200zł?

Nyheq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jo, jakie polecicie słuchawki z mikrofonem, lub same słuchawki i osobno mikrofon, ale musi być doczepiany wtedy.

2 sprawa, czy w laptopie będzie różnica dźwięku pomiędzy słuchawkami droższymi, a zwykłymi za 30zł?

Zależy mi głównie na grach ^^.

Opublikowano
2 sprawa, czy w laptopie będzie różnica dźwięku pomiędzy słuchawkami droższymi, a zwykłymi za 30zł?

To zależy od układu dźwiękowego, ale powinna być jakakolwiek słyszalna różnica.

Mogę Ci zaproponować zestaw ASUS Xonar U1/U3 + Maxell Retro DJ + Zalman Mic1, będzie to zestaw reprezentujący bardzo fajny dźwięk jak na tą cenę.

Chyba, że wolisz zostać przy zintegrowanym układzie dźwiękowym laptopa, wtedy Superlux HMC631, druga opcja Superlux HD669 + Zalman Mic1, jeszcze inaczej Takstar HD2000 + Zalman Mic1, jak dołożysz to może nawet Shure SRH240 + Zalman Mic1. 

Poczytaj o charakterystyce brzmienia tych słuchawek i wybierz te, które Ci się spodobają. Jednak wydaje mi się, że opcja z dodatkową kartą dźwiękową byłaby najlepsza.

Opublikowano

Co do wymiany karty dźwiękowej to na razie sobie odpuszczę, bo nadal mam gwarancję w laptopie ^^.

Czyli będzie  tak czy siak lepiej, po wymianie karty dźwiękowej? Słuchawki dadzą taki sam (podobny) efekt?

@Edit lajki dam później, bo dziś limit.

Opublikowano

Po jakiej wymianie, karty, które podałem są na USB :p

Jak masz słaby układ dźwiękowy to po zmianie karty będzie zdecydowanie lepiej.

Opublikowano

Po jakiej wymianie, karty, które podałem są na USB :P

Jak masz słaby układ dźwiękowy to po zmianie karty będzie zdecydowanie lepiej.

Czyli podłączam to pod usb i mam nową kartę dźwiękową?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...