Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Pluginu na gildie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukam pluginu na gildie. nie chodzi mi o factions chodzi mi o taki plugin jak ma skkf czyli z takimi komendami jak /g zaloz itp oraz zielony nick po dołączeniu a czerwony z innej gildi :D dzięki za każdą odpowiedz :D 

Opublikowano

Aby mieć taki plugin musisz go zakupić od różnych twórców. Poszukaj na tym forum a znajdziesz darmowy, jak zaraz znajdę coś to dam Ci link na priv :)

Byłbym bardzo wdzięczny 

Opublikowano

Ok, to jak wrócę do domu to wejdź do mnie na serwer TeamSpeak i pogadamy o pluginie, wtedy go też dostaniesz jak będzie spełniać twoje wymagania. Pozdrawiam :D

Ok jak coś to ja już czekam na ts :D

Opublikowano

Zapraszam cie na profil @1361622928-U485574.pngNetherSky_ na jego stronie jest bardzo dobry plugin na gildie pod nazwa: TGuildsEX

ma tam tez rozne pliki na serwer Survival + Gildie :D

10/20/100/150/200/300/400/500/600/700

Opublikowano

Wiesz co Pluginu takiego nie znajdziesz , ale możesz zawsze pobrać od kogoś skrypt ^^

Jeśli chcesz jakiś dobry skrypt to tu masz  : (Nie jest mojego autorstwa)

http://skript.pl/index.php/topic/1261-pvpguild-gildie-na-twoim-serwerze/

O taki plugin/skrypt mi chodziło. Tylko mam problem pisze mi cały czas że muszę być 300 kratek od spawn a jestem ponad 4tys pomożesz ?

Opublikowano

Zapraszam cie na profil @1361622928-U485574.pngNetherSky_ na jego stronie jest bardzo dobry plugin na gildie pod nazwa: TGuildsEX

ma tam tez rozne pliki na serwer Survival + Gildie :D

O taki plugin/skrypt mi chodziło. Tylko mam problem pisze mi cały czas że muszę być 300 kratek od spawn a jestem ponad 4tys pomożesz ?

Opublikowano

Ustawiłeś na 100% punkt spawnu?

I nawet nie używaj naarzie tych gildi bo podobno z backdoorem ale nie sparwdzałem. Niedługo zrobię nową strone i dam plugin tirexa bez backdoora. 

Opublikowano

Ustawiłeś na 100% punkt spawnu?

I nawet nie używaj naarzie tych gildi bo podobno z backdoorem ale nie sparwdzałem. Niedługo zrobię nową strone i dam plugin tirexa bez backdoora. 

A masz jakiś podobny plugin na gildie ponieważ otwieram serwer 20 a nie mam żadnych gildii :(

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngDevKamiloPL OmG Gratuluje Sprzedawania nie swoich pluginów

Wiesz co ci powiem? jesteś gimbusem który nic nie szanuje rób tak dalej a nigdzie nie dojdziesz

@topic Nie kupuj od nikogo pluginu tirexa (chyba na profilu XeQ masz całą paczkę pluginów tirexa)

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngDevKamiloPL OmG Gratuluje Sprzedawania nie swoich pluginów

Wiesz co ci powiem? jesteś gimbusem który nic nie szanuje rób tak dalej a nigdzie nie dojdziesz

@topic Nie kupuj od nikogo pluginu tirexa (chyba na profilu XeQ masz całą paczkę pluginów tirexa)

Sprzedaje swoje pluginy Moze ss package i klas? beda dowody wiec?

ForeverMc Serwer Survival + Gildie dopracowany

Prezentacja: http://www.mpcforum.pl/topic/1290108-forevermc/

Opublikowano

Jak na 20 slotowy to mogę Ci polecić fajny skrypt na gildie. 

http://skript.pl/index.php/topic/1959-gildie-dominuj-na-serwerze-tworza%C4%87-w%C5%82asn%C4%85-gildie/

I ten skrypt nie ma tagów :(

@000MuNDziOo moge dac ci plugin za minimalna cene dziala idealnie masz support 24/7 Zapraszam na PW

Cena: nie drogo 

Dać ale za kase to nie jest danie i po 2 mogę się założyć że to jakiś bubel ściągnięty z neta 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...