Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zasponsoruje serwer dedykowany

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zasponsoruje serwer dedykowany do prywatnego serwera mt2. Szukam osoby doświadczonej,potrafiącej zabezpieczyć serwer,mającej niepowtarzalne pliki serwerowe. Interesują mnie osoby:

Mające duży staż w stawianiu serwerów

potrafiącej zabezpieczyć serwer

Zgadzającej przeznaczyć 100% dochodów na serwer

Reszta według upodobań własnych. Interesuje mnie pomysł i niepowtarzalność serwera. Proszę pisać na pw.sorry za błędy pisze z telefonu

Opublikowano

Przeznaczyć 100% na serwer?? A nie chodzi Ci o to aby opłacić to wszystko mniej więcej z 20% z IS a reszte Sobie do kieszeni zgarnąć i nie dzielić się tym?? Mając niespotykane pliki z serwera można zgarnąć taką kwotę na miesiąc że to jest mała głowa. Ciekawi mnie co byś chciał kupić w 2 i następnych miesiącach. Nic bo w pierwszym miesiącu reklama aby wszystko wybić i jeśli serwer jest dobry to liczba się utrzyma. Chyba że ciągle w reklame inwestowa, ale i tak nic to nie da za wiele bo przy 2-3k osób te 50 w tą czy w tą to wiesz...
Nie polecam. Chce naciągnąć ludzi aby Sobie dorobić. Nie znoszę ludzi którzy nic nie wniosą na serwer a chcą najwięcej z tego czerpać. Zapewne nic nie umiesz prawda ?? 

Daję duży -
Jeszcze raz nie polecam !

Opublikowano

Witam, zasponsoruje serwer dedykowany do prywatnego serwera mt2. Szukam osoby doświadczonej,potrafiącej zabezpieczyć serwer,mającej niepowtarzalne pliki serwerowe. Interesują mnie osoby:

Mające duży staż w stawianiu serwerów

potrafiącej zabezpieczyć serwer

Zgadzającej przeznaczyć 100% dochodów na serwer

Reszta według upodobań własnych. Interesuje mnie pomysł i niepowtarzalność serwera. Proszę pisać na pw.sorry za błędy pisze z telefonu

Jeżeli chcesz, aby technik z dużym stażem, z dobrymi umiejętnościami i niepowtarzalnymi plikami serwerowymi (którego ciężko będzie znaleźć) oddał 100% dochodów na serwer, to Ty również oddaj swoje i zrób serwer bez IS :)

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...