Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Łucznik dps

ogier181

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, nie miałem jeszcze okazji zagrać w tą grę, więc mam kilka pytań, a więc mam zamiar zacząć grać łucznikiem i teraz mam pytanie, czy jest on dobrym dps'em, czy może warto wybrać inną klasę jeśli stawia się na dps? Prosiłbym jeszcze o małe wskazówki co do tej klasy, czyli jakiego buildu najlepiej używać do wbijania leveli?

logo.png

Opublikowano

w tej Grze są 3 szkoły magiczne które określają klase ty w tym komentarzu użyłeś tylko 1 szkoł tzn archera wiec zastanów się jakie pozostałe szkoł wybierzesz na internecie jest duzo kalkulatory skili które ci w tym pomogą ja mogę ci tylko zasugerować shadoplay jako 2 szkołe magiczną "archeageonline.pl/kalkulatory/kalkulator-skilli.html" tutaj masz jeden z kalkulatorów jest on troszke niepoprawny bo narazie jest max lvl 50 nie 55 więc do rozdania są tylko 23 punkty a nie 28 ale masz opisane po polsku skile i sobie wybierz jakie ci najlepiej pasują bo to tobie ma sie klasa podobać a nie gotowy build bo każdy woli co innego :P

Opublikowano

Poszukałem trochę i doszedłem do wniosku, że najlepiej będzie wybrać klasę Outrider(Battlerage, Archery,Shadowplay). Dzięki za pomoc.

logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...