Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz]Horus Last Chaos EP3

MiyoChang

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1zd0shj.png

Raty: 

Exp: x50

PU: Free

Upgrade : x80

Pet: 50x

HS Drop : 35x

Dodatkowe informacje: 

- Nowe tytuly

- Nowe affinity 

- Buffy 24/7

- Nowe dodane Bossy 

- Dzienne questy z super nagrodami 

- NPC z itemkami takie jak stealery , potki itp. 

- Prawdopodobnie cash za czas online 5minut=3cash

Strona: 

http://horuslc.com/

Forum: 

http://forums.horuslc.com/

Serwer jest w stanie Closed Beta :D 

Opublikowano

LC jest nudne... :x Na każdym serwerze dokładnie to samo. Zakładam, że ten 'no-name' niczym nie zachwyca.. z resztą. LC chyba już nie ma czym zachwycić.

Opublikowano

Bo najlepiej wypuścić milion kopii i mieć po 30 graczy, zamiast pomęczyć się i wypuścić serwer, na którym będzie 600 graczy dziennie.

Teraz już nawet te "największe" serwery upadają, każdy ucieka z tej gry. Znam chyba z 30 osób, które przeszły na inne gry (terra, aion, archage).. Bo takie gry oferują coś więcej poza bieganiem i biciem mobów (np crafting, housing, kampanie).

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Bo najlepiej wypuścić milion kopii i mieć po 30 graczy, zamiast pomęczyć się i wypuścić serwer, na którym będzie 600 graczy dziennie.

Teraz już nawet te "największe" serwery upadają, każdy ucieka z tej gry. Znam chyba z 30 osób, które przeszły na inne gry (terra, aion, archage).. Bo takie gry oferują coś więcej poza bieganiem i biciem mobów (np crafting, housing, kampanie).

LC nie można zrobić dobrej reklamy, bo co tu oferować? ;_; Nawet jakby się najlepsi zmobilizowali (oczywiście jest to niemożliwe xD) i postawili jeden serwer to i tak dalej LC wiałoby nudą, a rozrywka byłaby zapewniona na parę chwil. :p

Opublikowano

LC nie można zrobić dobrej reklamy, bo co tu oferować? ;_; Nawet jakby się najlepsi zmobilizowali (oczywiście jest to niemożliwe xD) i postawili jeden serwer to i tak dalej LC wiałoby nudą, a rozrywka byłaby zapewniona na parę chwil. :P

Gdyby gra ogólnie przeszła wielką metamorfozę, może byłyby szanse żeby pożyła dłużej. Brakuje tu nawet głupiego craftingu (no tak, jest coś takiego, ale czy ktoś z tego korzysta?).

Porównując LC a AION (bo akurat w niego gram i mogę porównać)

LC - crafting jest, ale bez użyteczny, AION - crafting? Najważniejsza rzecz. Robisz sobie potki z AS (aion shop/item shop), najlepsze eq TYLKO Z CRAFTINGU, etc. A żeby móc craftować, trzeba poświęcić wiele, wiele czasu.

LC - skrzydełka są, dla ozdoby, AION - skrzydełka są, po to, aby latać. Nawet możesz walczyć podczas lotu.

LC - pvp opiera się na 1 skillu, AION - masz wypakowane 5 pasków skilli + 3 paski na poty/scrolle etc, a skille wyglądają na prawdę z*********e. Jak się rzuca "combo" w kogoś, wygląda to nieziemsko.

LC - po wbiciu maxa nuda. AION - wbijając levele robisz kampanię (2 nacje mają inną, która i tak się łączy ze sobą) i dowiadujesz się dużo o grze + poznajesz świetną fabułę, nie expisz non stop na mobach, tylko lecisz questy z kampani i poboczne, dodatkowo wbijasz sobie punkty np "pozyskiwanie esencji", co przydaje się później do robienia potek, eq, wepów, żarcia. Poza tym po wbiciu maxa bawisz się na siegach, zbierając pkt odchłani za które możesz zdobyć jeszcze lepsze rzeczy...

xD

k1hvCVp.gif

Opublikowano

LC - crafting jest, ale bez użyteczny, AION - crafting? Najważniejsza rzecz. Robisz sobie potki z AS (aion shop/item shop), najlepsze eq TYLKO Z CRAFTINGU, etc. A żeby móc craftować, trzeba poświęcić wiele, wiele czasu.

Aion crafting- zbroje -stać na to tylko najbogatszych trzeba kupę kasy,czasu i farta żeby wyszło coś fajnego dla przeciętnego gracza jest  bezużyteczny,poty-szybciej jest kupić gotowe ,

LC - skrzydełka są, dla ozdoby, AION - skrzydełka są, po to, aby latać. Nawet możesz walczyć podczas lotu. No nie mów!! w Aionie tez  stanowią ozdobę ,a z lotem hmm... no cóż  gdy skończy Ci się czas lotu-ded w lc raczej Ci to nie grozi:D

LC - pvp opiera się na 1 skillu, AION - masz wypakowane 5 pasków skilli + 3 paski na poty/scrolle et

cóz Ci po pięciu paskach gdy giniesz na skila ,że poty na pasku- w lc tez mam 

LC - po wbiciu maxa nuda. AION - wbijając levele robisz kampanię

lc nuda ?To zalezy co kto lubi .Aion no bez kampani nie masz lvla,a i tak ,żeby mieć w miarę porządna postać trzeba się narobić czas, kaska, itd, co i tak nie gwarantuje tego ,że znów coś wprowadzą i znów jesteś przeciętną postacią (przeciętniacy robią za mięso armatnie, jeśli się to komuś podoba widać różne są gusta)i bez GP cienko się gra bo są ograniczenia na wszystko praktycznie.

Dla mnie są to dwie bardzo różne gry ,których nie powinno się porównywać do siebie .Przypomnij sobie czasy gdy zaczynałaś przygodę z Lc ,czyżby odczucia były inne ,czyż nie ta sama fascynacja?

Dla kogoś kto lubi LC każdy nowy serwer jest czymś nowym ,a jak Wam się nie podoba to spadajcie do innego działu i nie nabijajcie sobie postów bezsensowną wypowiedzią

p.s .Moja wypowiedz jest odnośnie postów  wyżęj naszych koleżanek :rolleyes: 

Opublikowano

Aion crafting- zbroje -stać na to tylko najbogatszych trzeba kupę kasy,czasu i farta żeby wyszło coś fajnego dla przeciętnego gracza jest  bezużyteczny,poty-szybciej jest kupić gotowe ,

LC - skrzydełka są, dla ozdoby, AION - skrzydełka są, po to, aby latać. Nawet możesz walczyć podczas lotu. No nie mów!! w Aionie tez  stanowią ozdobę ,a z lotem hmm... no cóż  gdy skończy Ci się czas lotu-ded w lc raczej Ci to nie grozi:D

LC - pvp opiera się na 1 skillu, AION - masz wypakowane 5 pasków skilli + 3 paski na poty/scrolle et

cóz Ci po pięciu paskach gdy giniesz na skila ,że poty na pasku- w lc tez mam 

LC - po wbiciu maxa nuda. AION - wbijając levele robisz kampanię

lc nuda ?To zalezy co kto lubi .Aion no bez kampani nie masz lvla,a i tak ,żeby mieć w miarę porządna postać trzeba się narobić czas, kaska, itd, co i tak nie gwarantuje tego ,że znów coś wprowadzą i znów jesteś przeciętną postacią (przeciętniacy robią za mięso armatnie, jeśli się to komuś podoba widać różne są gusta)i bez GP cienko się gra bo są ograniczenia na wszystko praktycznie.

Dla mnie są to dwie bardzo różne gry ,których nie powinno się porównywać do siebie .Przypomnij sobie czasy gdy zaczynałaś przygodę z Lc ,czyżby odczucia były inne ,czyż nie ta sama fascynacja?

Dla kogoś kto lubi LC każdy nowy serwer jest czymś nowym ,a jak Wam się nie podoba to spadajcie do innego działu i nie nabijajcie sobie postów bezsensowną wypowiedzią

p.s .Moja wypowiedz jest odnośnie postów  wyżęj naszych koleżanek :rolleyes: 

Jak każdy serwer może być czymś nowym skoro na każdym serwerze jest dokładnie to samo? :p

Opublikowano

Serwer ma świetną administrację,pomocną i aktywną,ale powinni raty exp zmniejszyć,kolejny serwer gdzie max wbijesz w jeden dzień,i oby HS drop rate zwiększyli :) już za 8 dni open beta :)

sig2@502556012@eu@30@1@01111000111111@0011001000001@10111@-1@0.png
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie ma to jak otworzyć server na którym nie idzie się zarejestrować... nawet strona główna nie działa czasami to samo forum... porażka totalna 

Opublikowano

Serwer jak każdy, trochę rzygać się chce, :c

Ale wieki props za postawienie czegoś takiego, oby serwer się rozwijał, a graczy przybywało! :)

graphic.png

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pobrałem w nocy bo dużo osób chciało i mnie namawiało Ale gdy wbiłem po 15 minutach bardzo się rozczarowałem gdyż po osiągnięciu 70 lvl i zobaczeniu na swoje EQ startowe i porównanie ich z innymi serwerami Poczułem się jak na Globalu (czyste EQ bez pieczęci)  No dobra gdy się ogarnąłem postanowiłem zacząć expić idę do tomba a tu niewyzerowany no  i czekamy aż łaskawie nam tomba zresetują  Do juno nie mamy po co iść moby 185 +++  Jednym słowem jak dla mnie serwer jest wielkim rozczarowaniem gdyż każdy tak go poleca Ja osobiście go nikomu nie polecam Serwer zniechęca do gry 

Dodam iż na serwerze jest masa bugów chociaż by z tytułami i skilami  Tytuły nie dają tyle statystyk ile podają w opisie A skille zabierają mniej niż hit  ..... 

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer obecnie to dno po wcześniejszej coffce Większość graczy odeszło Vote4cash heh niby jest ale stronę wczytuje godzinami .. Osobiście nie polecam 

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...