Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ModWarAdventureCraft

Archerowy123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer wogóle nie działa, nie polecam kolesia Archerowy123, na dzień przed wyłączeniem serwera pisał że wszystko super, usuwał dane graczy i próbował naciagać ludzi na VIP'aoferując promocję chociaż wiedział że następnego dnia serwera nie uruchomi, to tyle z mojej strony, mam nadzieje że ludzie pomyślą zanim wbiją na jego serwer a zwłaszcza jeżeli będą chcieli wydać na niego kasę

Pozdrawiam

16k7y4p.png

Opublikowano

Serwer wogóle nie działa, nie polecam kolesia Archerowy123, na dzień przed wyłączeniem serwera pisał że wszystko super, usuwał dane graczy i próbował naciagać ludzi na VIP'aoferując promocję chociaż wiedział że następnego dnia serwera nie uruchomi, to tyle z mojej strony, mam nadzieje że ludzie pomyślą zanim wbiją na jego serwer a zwłaszcza jeżeli będą chcieli wydać na niego kasę

Pozdrawiam

Ale ty to jesteś... Szkoda mi ciebie. Nie pisałem, że wszystko super to 1. Usunąłem jedne dane gracza, bo jak wbijał na serwer to crashowało serwer. Itemy mu oddałem. Co do VIP'a była zwykła promocja. I serwer nie padł ponieważ coś robię i jak się uda to zobaczymy. 

Pozdrawiam także.

Opublikowano

Grałem na prawie wszystkich serwerach Archerowego i wiem że wszystkie padały po jakimś czasie sam on jest nie ogarnietym dzieckiem które chce wymuszać na ludziach same pienądze,nie polecam serwera,na poprzednich edycjach było takie coś jak jakieś NPC'ety albo jakieś SuperNaturals to wszystko on robi,to nie żadne pluginy to tylko i wyłącznie on się bawi by ludziom na serwerze się nie nudziło,tyle z mojej strony.

Pozdrawiam

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Grałem na prawie wszystkich serwerach Archerowego i wiem że wszystkie padały po jakimś czasie sam on jest nie ogarnietym dzieckiem które chce wymuszać na ludziach same pienądze,nie polecam serwera,na poprzednich edycjach było takie coś jak jakieś NPC'ety albo jakieś SuperNaturals to wszystko on robi,to nie żadne pluginy to tylko i wyłącznie on się bawi by ludziom na serwerze się nie nudziło,tyle z mojej strony.

Pozdrawiam

Nie znam takiego kogoś jak ty. Nie będę jakoś tutaj się rozpisywał, bo szkoda czasu. Nie wymuszałem nigdy pieniędzy. Nie pisałem "KÓPÓJ VIPA", więc nietrafne spostrzeżenie. A co do reszty to właśnie na ten temat bym się rozpisał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...