Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kamer mod - problem z exp botem

predator:D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Otóż kiedy wejdę do gry , jak włączam exp bota postać expi do 15 minut a następnie mnie wylogowuje , kiedy znowu się loguje i włączam wtedy wystarczą z 3 minuty żeby mnie lognęło , a kiedy jeszcze raz to praktycznie po 1 sekundzie . Ale kiedy zrestartuję gre expi mi z 5minut , i tak jak wcześniej za 2 razem z 1 minute a za 3 z 1 sek. Dodam , że reszta funkcji w kamermodzie działa poprawnie .

I co chyba najważniejsze postać wtedy wylogowuje kiedy klikam ten mieczyk taki czyli znak startu exp bota i tylko wtedy , jestem pewien ponieważ sprawdzałem wszystkie inne opcje kamera i przy nich nic się nie dzieje.

Za wszelkie porady bardzo dziękuję ;)

Opublikowano

Teraz właśnie miałem sytuację kiedy , normalnie mi bot expil bez mobbera i zadnego speed hacka ale zginela postac , wzialem wiec rozpocznij w miescie i zmiast pokazania sie ekranu ladujacego lognelo mnie , a kiedy chcialem sie ponownie zalogowac wpisywalem dane i wiadomo zostaniesz polaczony z serwerem , ladowanie i kiedy mialo pokazac wybor postaci znowu lognelo do menu startowego i tak w kolko z 5 razy probowalem i to samo , dopiero restart pomogl i moge sie zalogowac , wyglada na to jakby hackshield czy cos innego wykrywalo obecnosc bota i mnie logowalo , gralem na czystym cliencie , nic sie nie dzieje.

P.S o ile mi dobrze wiadomo na poprzedniej wersji kamera mi wszystko dobrze chodzilo (31.08.2014) .

Any ideas ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...