Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karta graficzna do 400 zł :)

Rellys

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie jaka jest najlepsza karta graficzna w cenie do 400 zł? Nadeszła pora na wymianę bo na starej (GeForce Gt220) już prawie nie da się pracować, nie wspominając o grach.. Mam także możliwość dokupienia 4 gb ram jak będzie potrzeba :)

oto parametry komputera :

System Model: System Product Name
               BIOS: BIOS Date: 12/10/10 17:06:47 Ver: 08.00.14
               Processor: Intel® Core2 Duo CPU     E7500  @ 2.93GHz (2 CPUs), ~2.9GHz
               Memory: 4096MB RAM
               Available OS Memory: 4096MB RAM
               Płyta główna; Asus P5G41T-MLX3
               Zasilacz 250W.

Jeżeli będzie coś jeszcze potrzeba to proszę pisać :)
Opublikowano

Na tym zasilaczu to mu ledwo obecny sprzęt ciągnie, nie dość, że 250W to jeszcze no-name zapewne. Szykuj 60-70zł na Chieftec 450W (lub 400, też styknie) a reszta kasy na np. HD6950, może uda Ci się ją odblokować do HD6970 i zyskasz na wydajności.

Z lepszych zasilaczy możesz zobaczyć mojego Deusa:

http://www.mpcforum.pl/topic/1276253-markowy-zasilacz-silentiumpc-deus-500w-rok-gw/

Opublikowano

Na tym zasilaczu to mu ledwo obecny sprzęt ciągnie, nie dość, że 250W to jeszcze no-name zapewne. Szykuj 60-70zł na Chieftec 450W (lub 400, też styknie) a reszta kasy na np. HD6950, może uda Ci się ją odblokować do HD6970 i zyskasz na wydajności.

Z lepszych zasilaczy możesz zobaczyć mojego Deusa:

http://www.mpcforum.pl/topic/1276253-markowy-zasilacz-silentiumpc-deus-500w-rok-gw/

tego 500 nie kupię :) bo i tak pewnie rok albo dwa i bede wymieniał komputer :) ale mówisz że lepiej kupić lepszy zasilacz i tą kartę co mi zaproponowałeś, niż sama karte ta? 

Opublikowano

Na tym zasilaczu nie ma co wkładać nowej karty, bo Ci może pc pójść z dymem jeśli jest to no-name. + 250W to trochę mało.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...