Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP3] Last Chaos JustAnotherChaos

volerson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam i zapraszam na nowy serwer Last Chaos JustAnotherChaos !
http://justanotherchaos.com/
Polskie GS-GM, VIP Tytuły, Darmowe skille, upgrade 100% do +28, Cash NPC, Dzienne Questy na Eski, platyny, haste, hps i mps.
Server Rates:
Max Level 185
x200 EXP
x50 EXP (Dungeon Timer)
x200 Gold
x200 Drop Custom
HS Plus Safe to +18
Max Rune Plus +18 (+28 with Platinum Refining)

ZAPRASZAM !!!!

Opublikowano

Serwer Międzynarodowy, 3 polskich GS'ow i gildia polska jest w top 2. Zapraszam i polecam :-). Ciebie równiez frytus, z tej strony szefcio.

Odkrywca
Opublikowano

upgrade 100% do +28

HS Plus Safe to +18

Max Rune Plus +18 (+28 with Platinum Refining)

080a810d96e8.jpg

czyli 100% jest do +18 xD Ta logika xD

powyżej czym ulepszasz? MS'y?

Opublikowano

Krecilem sie na serwie przez okolo godzine narazie nikogo nie spotkalem jak ktos bedzie dajcie znac na priv.

Opublikowano

Dzienne questy powiadasz ? :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Haha, Fryt bez łyd się cieszy, bo dzienne. :D

Btw. jak z affinity? Są jakieś fajne custom rzeczy?

Opublikowano

Pobiorę dla beki, póki przerwa techniczna na aionie jest.

@ eee lipa. Już chyba nigdy nie wyjdzie nic fajnego xD Wbiłam 35lv i odechciało mi się grać. Może dlatego, że się do aiona przyzwyczaiłam, gdzie 35lv się wbija kilka dni xD Miesiąc grania w aiona i lc wydaje się takie ciulowe o.O

Cały czas biegałam i próbowałam skakać i włączać latanie xD

Poza tym co do serwa to tu minusy wg mnie:

- 2 typy cashu

- drogi cash shop

;3 Więc nie polecam xD

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Pobiorę dla beki, póki przerwa techniczna na aionie jest.

@ eee lipa. Już chyba nigdy nie wyjdzie nic fajnego xD Wbiłam 35lv i odechciało mi się grać. Może dlatego, że się do aiona przyzwyczaiłam, gdzie 35lv się wbija kilka dni xD Miesiąc grania w aiona i lc wydaje się takie ciulowe o.O

Cały czas biegałam i próbowałam skakać i włączać latanie xD

Poza tym co do serwa to tu minusy wg mnie:

- 2 typy cashu

- drogi cash shop

;3 Więc nie polecam xD

Haha, widzę, że już wszyscy weterani przestają grać w LC. 

Jakie 2 typy cashu są? Normalny w grze i na stronie, czy jak?

Opublikowano

Haha, widzę, że już wszyscy weterani przestają grać w LC. 

Jakie 2 typy cashu są? Normalny w grze i na stronie, czy jak?

Bo LC schodzi na psy, globale do bani a privy wszystkie takie same. Lepiej poszukać jakieś lepszej gry, która ma w sobie "to coś" co kiedyś miało LC.

Tak, cash za vote do korzystania na stronie (chyba) i game cash, ładujesz go i możesz korzystać w grze. 

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Bo LC schodzi na psy, globale do bani a privy wszystkie takie same. Lepiej poszukać jakieś lepszej gry, która ma w sobie "to coś" co kiedyś miało LC.

Tak, cash za vote do korzystania na stronie (chyba) i game cash, ładujesz go i możesz korzystać w grze. 

LC już dawno temu zeszło na psy. Każdy serwer to jest dokładnie to samo. :p Żadnych nowości (sensownych), fabuła do bani, po prostu aż się dziwię, że grałam w to tyle czasu. xD

A IS drogi jest? Czy w miarę przyzwoite ceny? :D

Opublikowano

LC już dawno temu zeszło na psy. Każdy serwer to jest dokładnie to samo. :P Żadnych nowości (sensownych), fabuła do bani, po prostu aż się dziwię, że grałam w to tyle czasu. xD

A IS drogi jest? Czy w miarę przyzwoite ceny? :D

LC było dobrą grą na początku, bo gdy ta gra wychodziła miała wszystko. Bo kto w 2006 roku by pomyślał, że w grze mmorpg można będzie mieć dom? Jeszcze wtedy takich gier nie było.

Nawet stare Mu będzie wychodzić nowe (które pomimo tego, że jest starsze 3 lata wygląda lepiej), a LC? Stoi w miejscu. Jedyne co potrafią, to zmienić interface i dodać jakieś nie potrzebne rzeczy.

Już nie długo nawet globale popadają, a każdy zapomni o tej grze...

Drogo w cholerę...

k1hvCVp.gif

Opublikowano

LC było dobrą grą na początku, bo gdy ta gra wychodziła miała wszystko. Bo kto w 2006 roku by pomyślał, że w grze mmorpg można będzie mieć dom? Jeszcze wtedy takich gier nie było.

Nawet stare Mu będzie wychodzić nowe (które pomimo tego, że jest starsze 3 lata wygląda lepiej), a LC? Stoi w miejscu. Jedyne co potrafią, to zmienić interface i dodać jakieś nie potrzebne rzeczy.

Już nie długo nawet globale popadają, a każdy zapomni o tej grze...

Drogo w cholerę...

Chyba widziałaś ostatnie nowości w IS-ie? :D Te epickie itemy do chowania się/szukania, nawet nazwy nie pamiętam. :x Wygląda troszkę tak, jakby się na siłę ratowali. W sumie tonący brzytwy się chwyta. Na chwilę obecną LC mogłoby być bardzo fajnie urozmaicone, ale chyba nikt już o to nie dba, bo na co komu nowy interface, czy drzewko skilli skoro sama rozgrywka to dno. Nie wspominając już o PvP. 

Opublikowano

Chyba widziałaś ostatnie nowości w IS-ie? :D Te epickie itemy do chowania się/szukania, nawet nazwy nie pamiętam. :x Wygląda troszkę tak, jakby się na siłę ratowali. W sumie tonący brzytwy się chwyta. Na chwilę obecną LC mogłoby być bardzo fajnie urozmaicone, ale chyba nikt już o to nie dba, bo na co komu nowy interface, czy drzewko skilli skoro sama rozgrywka to dno. Nie wspominając już o PvP. 

Widziałam to. Nie wiem wgl w jakim celu to zostało dodane. Czy wgl ktoś tego używa? Po co?

Drzewko skilli skopiowali z innych, nowszych gier, czyli nie wprowadzili żadnej nowości.

A pvp nigdy nie było mocną stroną w lc (co innego w aionie ♥)

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Widziałam to. Nie wiem wgl w jakim celu to zostało dodane. Czy wgl ktoś tego używa? Po co?

Drzewko skilli skopiowali z innych, nowszych gier, czyli nie wprowadzili żadnej nowości.

A pvp nigdy nie było mocną stroną w lc (co innego w aionie ♥)

Mi się w LC nie podoba to, że tam każdy może być najlepszy/taki sam. To jest chyba największy minus tej gry. :x Tam są odgórnie narzucone bony w EQ, jakie możemy mieć. Jedyne, co jest wyróżniające to crafting, ale dalej to jest osiągalne. Bo np. w Metinie sam system ulepszeń i bonowania jest świetny i dzięki temu też ekonomia w grach jest perfekcyjnie zrównoważona, bo jest na czym zarabiać (ulepszacze, zmianki, dodania itp. :x), a więc nowi nie mają problemu ze startem.. nie to, co LC. xD Do tego ta diametralna różnica w liczbie graczy... w LC 500 osób to ŁAŁ, ile luda! W M2, a podejrzewam też, że w Aionie, czy innych MMO, 500 graczy to jest o 4 nad ranem, gdzie większość śpi. :D

P.S Dobra, bo zaraz warny polecą. ;_;

Opublikowano

Rozmawiamy na temat LC to warnów być nie powinno. Bo tyczy się to także tego czy innego serwera.

500 osób to chyba już na globalu nie ma dziennie o.O Chyba, że w godzinach szczytu.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

500 osób to chyba już na globalu nie ma dziennie o.O Chyba, że w godzinach szczytu.

Masz rację, nie sądzę, żeby tyle było, bo wiele pustkami w porównaniu z większymi privami, gdzie nie ma 500 osób.

Warnów nie będę dawać, ale proszę o pisanie tutaj http://www.mpcforum.pl/topic/1287351-last-chaos-a-inne-gry-dlaczego-lc-odchodzi-w-niepamiec/  ;)

Ciekawy serwer z checia zawitam jak cos moj nick to Rncky  :P Polska gildia jest?  :) gra ktos teraz?

http://www.mpcforum.pl/topic/1287351-last-chaos-a-inne-gry-dlaczego-lc-odchodzi-w-niepamiec/

zSCFQrN.png

Odkrywca
Opublikowano

napisal +28 with Platinum Refining) (y)

tym sie nie ulepsza tylko daje + na określony czas misiek 24h/ 7d/ 30d

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam.

Mam pytanie co do owego serwera, a właściwie wbijania poziomów na nim:

Gdzie expić/robić questy na 150+ lv?

i dlaczego na cieniu 135 lv nie dostałem jeszcze questów, które pozwolą wejść do Mooraski?

2qjygqq.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...