Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy jest możliwość włączania paska igni przez CrazyBot?

Wojciech..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pobralem crazy hak świetnie się spisuje jako bot, bo reszte funkcji nie dziala, ale to  nic. Chodzi mi o to czy jest mozliwość ustawienia go tak aby włączał pasek ataku np 2 czy 1 ?

Deus vult

Opublikowano

pewnie igini :) nie da sie;)

tak tak tak :D

Musi sie dać nie ma innej opcji xD .

A jest możliwość że po dedzie powróci w miejsce w którym bił ? lub tp sie w miejscie ktore ustala ?

chyba wiek jak zrobic zeby wlaczyc igni , pobrac jakie bota klikacza ustawic sekwencje i rura ale bardziej mi chodzi zeby to z botem lc dzialalo. 

Deus vult

Odkrywca
Opublikowano

Musi sie dać nie ma innej opcji xD .

Znajdz kogos kto ci na zamowienie dodatkowe skrypty do niego zrobi to bedziesz mial i udostepnisz nam:)

Opublikowano

Nigdy się nie spotkałam z czymś takim żeby paskiem ataku manipulować poprzez CrazyBota. ^^ Jeżeli chodzi o teleportacje i inne opcje typu szybkość poruszania, ataku to potrzebujesz odpowiednich skryptów pod serwer.;)

Opublikowano

Przez CrazyBota to raczej nie idzie tego zrobić, ale jakby pogrzebać w dziurach bazy danych, pakietach, to sądzę, że jest to możliwe.

pobrałem 2 bota do klikania myszka , ustawiłem sekwencje i działa.

A czy są boty specjalnie zrobione pod wykonywania określonych zadań ?np robieni e mc ?

Deus vult

Odkrywca
Opublikowano

A czy są boty specjalnie zrobione pod wykonywania określonych zadań ?np robieni e mc ?

pamiętam ze kiedyś były tzw. szelm boty co dropily kasę ale to jest nieudostępnione :P

Opublikowano

pobralem crazy hak świetnie się spisuje jako bot, bo reszte funkcji nie dziala, ale to  nic. Chodzi mi o to czy jest mozliwość ustawienia go tak aby włączał pasek ataku np 2 czy 1 ?

Jest

Jest

Jest

Pasek 2 i bd gites tylko pokombinuj

Bo nieraz niedziała

Udało się?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...