Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Azir dostępny (za 6300?) - ogólna dyskusja

Eryk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

super czepmion ale nuby w moim solo kiu graja tym debilem i znowu mi gierki przegrywaja...

jak zawsze /all report my team i oczywiscie gra do przodu, pozdro!!!11

elo jak tam rzycie?

Opublikowano

Azir jest dostępny za 6300, kto kupił?

Macie już jakieś wrażenia z gry :P?

Mnie zastanawia to: 657481410881018748670.jpg

259031410880963748670.jpg

7800 przed pierwszy tydzien... chyba, że coś mnie ominęło

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

Szkoda, że mam wszystkie postacie i nie mam co zrobić z ip to dobrze, że kupiłem za 7300 ^^

Ogólnie postać dosyć ciekawa...

Opublikowano

@Crash152 noto już jest 7800 ;)

jak dla mnie postać ciekawa tylko na razie nie kupię bo reflinki się nie robią ;/ i dlaczego ma napisane że można nim grać jako adc ;P 

#JebacSygnatury

Opublikowano

Za 7,3 jest, może wcześniej był, nie widziałam :p Co do postaci, właśnie ją próbuję, pod AP, nie wiem, co z tego wyjdzie .__.

Opublikowano

Jak ktoś go ogarnie to na pewno będzie dobry, bo samą mechanikę ma bardzo ciekawą. Dotychczas jak spotykam ludzi grających nim to wbijają się w środek teamfightu i nie wiedzą co robić a gra nim na tym nie polega. Pewnie za jakiś tydzień/dwa go ogarną i zaczną się ciekawe gierki mając Azira w teamie/enemy bo może sporo namieszać, zwłaszcza w TF'ach z tym dobrym ultem. 

Opublikowano

Jak ktoś go ogarnie to na pewno będzie dobry, bo samą mechanikę ma bardzo ciekawą. Dotychczas jak spotykam ludzi grających nim to wbijają się w środek teamfightu i nie wiedzą co robić a gra nim na tym nie polega. Pewnie za jakiś tydzień/dwa go ogarną i zaczną się ciekawe gierki mając Azira w teamie/enemy bo może sporo namieszać, zwłaszcza w TF'ach z tym dobrym ultem. 

Masz rację. Próbuję nim teraz, ale... Bardzo marnie mi to idzie, haha :D 4/10/2, ale zaczynam ogarniać kiedy, co użyć...  ;p Ciężko nim grać przeciwko Yasuo jak na pierwszy raz.

Polecam ctrl + 1, animacja jest boska :D

Opublikowano

Może się podzielisz tym jak to zrobić?

To było możliwe chyba kilkanaście minut po wydaniu

jak dla mnie postać ciekawa tylko na razie nie kupię bo reflinki się nie robią ;/ i dlaczego ma napisane że można nim grać jako adc ;P

napisałem do supportu właśnie :P ciekawe

Pozdrawiam siebie xD

om31ad.jpg

Opublikowano

słaba postać 0 skila do niej trzeba jak do tryndy

nie zgadzam się

Co do azira to ludzie którzy byli w lolu w momencie wprowadzenia patcha dodatkowego czy tam latki mogli go kupić za 6300, sam miałem taką możliwość bo grałem akurat.

NJxbd4x.png

Opublikowano

Może chodzi o to że marksman może bić z dystansu a ten champ ma jakiś skill który oddaje za nie te auto ataki nie wiem który to :D

Nikt nie będzie spał spokojnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...