Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy EULA nadal istnieje ? Nawet jak minecraft zostal kupiony przez Microsoft ?

wugsii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

boze skad sie takie niedojeby biora ...

Ładny spam+obraza zglosilem cb

Mi się zdaje że eula nadal obowiazuje bo to

Tylko wlasciciel sie zmienia

Ps.Niedojeb to z ciebie 10 latku

Opublikowano

Nic nigdy nie wiadomo licze na to ze jak teraz microsoft kupil majkrafty to gra bedzie coraz lepsza oraz bardziej zoptymalizowana.Raczej po kilku tygodniach/miesiacach zniosa ta "Eule" poniewaz wkoncu dojda do wniosku ze jest tylko ciężarem.

Opublikowano

Eula i tak nie obowiązuje na serwerach offlinemode= false bo i tak one z automatu już ją łamią.

Z tego  że SrajSoft kupił minecrafta nic dobrego nie wyniknie ale eula póki co obowiązuje. 

Czemu sądzisz, że nic dobrego nie wyjdzie z tej współpracy? Osobiście myślę, że to będzie kop d*** w dla mojangu, bo w końcu ktoś będzie nad nimi, ktoś będzie miał głowę na karku i będzie potrafił zarządzać tak ogromną społecznością graczy.

Opublikowano

Czemu sądzisz, że nic dobrego nie wyjdzie z tej współpracy? Osobiście myślę, że to będzie kop d*** w dla mojangu, bo w końcu ktoś będzie nad nimi, ktoś będzie miał głowę na karku i będzie potrafił zarządzać tak ogromną społecznością graczy.

ahahahahahahaah

nie

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...