Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Usuwanie gmaila i usług

kiy0shi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie.

Bo przed chwilą usunąłem dwa konta gmail z wszystkimi usługami, bo chciałem założyć konto email o tej samej nazwie co wcześniej.

Podam to na przykładzie: miałem nazwę [email protected] no i usunąłem je, żeby od nowa założyć konto o emailu [email protected]

Tutaj pojawia się problem, gdy chciałem założyć konto od nowa, jest napisane, że adres email jest już w użyciu (przeze mnie oczywiście).

Czy on się całkowicie usunie po jakimś czasie? Bo nie wiem czy warto czekać.

giphy.gif

Opublikowano

Kiedyś pewnie usuną, ale na teraz na Twoim miejscu założyłbym po prostu nowe konto.

Swoją drogą zaciekawiło mnie to, bo kiedyś też usuwałem, ale niestety już nie pamiętam tego maila :/

Opublikowano

Niestety nie będzie się dało użyć ponownie tego emaila. Z 1,5 roku temu usunąłem email + konto na yt, do dziś ta nazwa jest zajęta.

Opublikowano

Oni tymi danymi na pewno w dalszym ciągu operują także chyba się nie doczekasz ;) Zostało założyć nowe konto.

r3ePj8E.png

Opublikowano

Miałem dokładnie tak samo tylko mi usunęli bo nie wchodziłem na konto ponad 60 dni. Pisałem do supportu i okazało się, że muszę czekać 60 dni (chyba) albo 600 coś takiego. Tyle, że to było w o2 ;/ Więc wiesz załóż sobie na innej poczcie niż wp ;p

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...