Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

? karta

_Martin_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

która karta leprze do gierek wiem że stare no ale nie mam zamiaru grać nie wiadomo czego thx 

GT610 2GB - NVIDIA GeForce 9600GT 512

I czy da się powiązać te 2 karty ze sobą ?

Opublikowano

Po 1, sli przy tak starych konstrukcjach to pomyłka, zapomnij o łączeniu ich pozatym i tak się nie da. Sli zaczyna się rozwarzać przy budżecie na grafike 3k+

A co do grafik, obie są słabe. Ja na twoim miejscy brałbym uzywanego gtx 260, fajna karciocha, za 150zl powinieneś wyrwać, raczej sie nie zawiedziesz.

Opublikowano

Bo to nie są karty graficzne do gier, proste. Może ten 9600 tak, ale KIEDYS, watpie ze ktos jeszcze ma cos takiego w kompie, dlatego ciezko jest nam odpowiedziec, a nie moge sprawdzic tego na zadnych stronach bo gt 9600 jest zbyt stara, a gt 610 zbyt slaba aby wogole umieszczac je w jakichkolwiek rankingach. Przykro mi nie mialem tych kart wiec ci nie pomoge, tyle moge napisac. Ja sprzedalbym obie kupil gtx 260

Opublikowano

Po 1, sli przy tak starych konstrukcjach to pomyłka, zapomnij o łączeniu ich pozatym i tak się nie da. Sli zaczyna się rozwarzać przy budżecie na grafike 3k+

A co do grafik, obie są słabe. Ja na twoim miejscy brałbym uzywanego gtx 260, fajna karciocha, za 150zl powinieneś wyrwać, raczej sie nie zawiedziesz.

MÓGŁ  byś podać linka odpowiedniego do tej karty bo jest parę rodzajów tego gtx 260 jak byś coś znalazł do 250 zł coś leprzego to zarzuć linka :) thx 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...