Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laptop do gier i multimediów za 3500PLN dla tirowca.

Gość HJRxKING

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Chciałbym abyście doradzili mi jakiegoś lapka do 3,5k złota. Niestety nie może to być stacjonarny, bo będzie to prezent dla taty, ktory jeździ tirami i chce mieć lapka ze sobą.

Wymagania:

Przynajmniej 1TB dysk.

Przynajmniej 4GB RAMu (pref. 8)

Podświetlana klawiatura.

Najlepiej matowa matryca FHD. (jak nic nie będzie to może być lśniąca)

Parametry by dało się pograć w jakieś lepsze gry.

Nie zależy na czasie pracy na baterii.

Dobra karta dzwiękowa (niekoniecznie ale miło by było)

Opublikowano

Miły prezent ;)

MSI GP60 leopard pro z i7 8gb ram GTX850m GDDR3 FULL HD matowa matryca.

Lenovo y50-70 z i5 4 gb ram i GTX860m GDDR5 FULL HD podświetlana klawiatura - najmocniejsza specyfika do gier :P matowy ekran do tego aluminiowa obudowa.

Tutaj Lenovo y50-70 lecz z 8 gb ram troszeczkę ponad budżet :) - moim zdaniem najlepsza opcja.

Warto napomnieć że lepiej jest zakupić sprzęt w sklepie internetowym xkom i odebrać go osobiście, gdyż masz możliwość zwrotu towaru w ciągu 10 dni

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Opublikowano

Miły prezent ;)

Lenovo y50-70 z i5 4 gb ram i GTX860m GDDR5 FULL HD podświetlana klawiatura - najmocniejsza specyfika do gier :P matowy ekran do tego aluminiowa obudowa.

Tutaj Lenovo y50-70 lecz z 8 gb ram troszeczkę ponad budżet :) - moim zdaniem najlepsza opcja.

Warto napomnieć że lepiej jest zakupić sprzęt w sklepie internetowym xkom i odebrać go osobiście, gdyż masz możliwość zwrotu towaru w ciągu 10 dni

Zapomniałem o najważniejszym, o ekranie 17 cali. Dasz radę coś wykombinowac? :)
Opublikowano

Nigdzie nie napisałeś ze ekran 17 calowy :P

MSI GP70 z i5 i GTX850m 

Ja i tak wybrał bym lenovo jest znacznie wydajniejsze :)

Opublikowano

Testowałeś że jestes taki pewny? Miałem go przez pare dni nie miałem problemów z throttlingiem 

A MSI również do zimnych nie należy. A GTX860m jest znacznie wydajniejsza zaznaczam ZNACZNIE!

Opublikowano

Ten MSI 17 calowy jest fajny, ale nie ma podświetlanej klawiatury,a to ważne ;c

Opublikowano

Testowałeś że jestes taki pewny? Miałem go przez pare dni nie miałem problemów z throttlingiem 

A MSI również do zimnych nie należy. A GTX860m jest znacznie wydajniejsza zaznaczam ZNACZNIE!

Testował lab, chyba nie podważasz ich kompetencji?

Na innych forach wiele osób odradza ten wybór, więc jednak coś jest na rzeczy.

Może i jest GTX 860M, ale jeżeli rdzeń objęty jest throttlingiem i to bardzo agresywnym, to jego wydajność może spadać nawet do 30% :)

Opublikowano

Akurat tutaj się nie zgodzę, lecz nie będe sie kłucił bo forum od tego nie jest.

Opublikowano

Akurat tutaj się nie zgodzę, lecz nie będe sie kłucił bo forum od tego nie jest.

A coś coby miało podśw. klawe? :/
Opublikowano

Miły prezent ;)

Lenovo maja podświetlana klawiaturę :)

Z podświetlana klawiatura dostaniesz również:

MSI GE70 apache z i5 8gb ram i GTX860m podswietlana klawiatura mozliwośc zamontowania dysku SSD na złaczu msata

Ewentualnie model 15 calowy MSI Ge70 apache z i5 i GTX860m

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...