Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z funkcją poke

Juri.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdy gram i dostanę poke wywala mi grę, zawiesza i przez to nie da się grać. Jak to wyłączyć czy coś?

Opublikowano

Najłatwiej poproś administratora, żeby Ci dał rangę taką, którą może poke`ować osoba z uprawnieniami admina.

Nie o to chodzi. Ja właśnie nie chce dostawać poke, a sam mam admina na serwerze (ts klanowy kolegi). Gdy ktoś mnie spokuje, a zazwyczaj jest to Bot bo @kYRA. nie ma co robić, to wywala mi grę i muszę z 10 sekund włączać, a w grze gdzie liczą się setne sekundy to jednak trochę za dużo...

Opublikowano

Nie o to chodzi. Ja właśnie nie chce dostawać poke, a sam mam admina na serwerze (ts klanowy kolegi). Gdy ktoś mnie spokuje, a zazwyczaj jest to Bot bo @kYRA. nie ma co robić, to wywala mi grę i muszę z 10 sekund włączać, a w grze gdzie liczą się setne sekundy to jednak trochę za dużo...

Na moim serwerze jest wgrany bot, który pokuje gdy wchodzi nowa osoba. Może i da się to wyłączyć w ustawieniach, ale ja tego nie wyłącze, ponieważ tak, by ta nowa osoba gniła na poczekalni lub na innym kanale gdzie ma prawa.

Opublikowano

Na moim serwerze jest wgrany bot, który pokuje gdy wchodzi nowa osoba. Może i da się to wyłączyć w ustawieniach, ale ja tego nie wyłącze, ponieważ tak, by ta nowa osoba gniła na poczekalni lub na innym kanale gdzie ma prawa.

Nowi wchodzą stosunkowo rzadko, ale i tak o to mi chodzi. Wkurza mnie to, bo albo pewien administrator ts'a ddosuje, albo pokują żeby mnie z bitwy wywaliło...

Opublikowano

@Juri. to walnij rangę anty-poke kiedy grasz ją sobie dajesz i tyle ^^

To wredni admini mi ją zabiorą i będą poukować dla trolla... jak nie będę na ts'ie to @kYRA. się spina.

Chce jakiś sposób żeby poke się nie wyświetlało/nie wyświetlał się ten komunikat, bo on przeszkadza.

Opublikowano

Możesz dać sobie inwidualnie anty-poke, jak nie kumaci admini to trochę to potrwa zanim zdejmą. Inną(ekstremalną) opcją jest dodanie wszystkich na listę ignorowanych i odznaczeni poke.

Opublikowano

prawym na użytkownika nick na chacie który cię pokuje i z menu wybierz "Add as blocked" i po sprawie :)

Opublikowano

prawym na użytkownika nick na chacie który cię pokuje i z menu wybierz "Add as blocked" i po sprawie :)

Zablokować musiałbym za dużo osób + bota.

Chciałbym żeby poke nie wyskakiwało, albo w formie dymka, takiego jak gdy ma się 1 włączone powiadomienie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...