Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kamermod na Tayen.pl

ZboczeKPr1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż mam taki problem, client metina priv mam ustawionego na najmniejszą rozdzielczość i ustawionego jednego bota, który chodzi i dropi szkaty na antyexp pierścieniu. Atak mam ustawiony na 100, chodzenie na 80, pelerynki co 5-7s na 9000 odległość. I problem w tym taki, że po jakimś czasie, różnie, raz po 5 raz po 30 minutach mnie wywala z gry do okienka wybrania CH. Próbowałem autologin, ale jakiś błąd wyskakuje mi. Proszę o pomoc.

Opublikowano

Próbowałem na 5000 odległość i to samo jest niestety. A przy autologinie coś takiego wyskakuje:

Log
system.py(line:273) RunMainScript
system.py(line:192) execfile
system.py(line:163) Run
prototype.py(line:60) ?
prototype.py(line:51) RunApp
networkModule.py(line:172) SetLoginPhase
networkModule.py(line:138) SetPhaseWindow
networkModule.py(line:150) _ChangePhaseWindow
introLogin.py(line:313) Open
introLogin.py(line:1271) _OpenLoginBoard

Run -  exceptions.Key.Error:0

edit/ i jeszcze jedno, jak moja postać jest w sohan i chce zalogować się poprzez moda, pasek logowania zapełnia się trochę i automatycznie wyłącza clienta za każdym  razem, tak jakby cos z mapką sohan było nie tak, co zrobić,żeby normalnie tam się zalogować na modzie ?

Opublikowano

Tak, mod normalnie przez clienta PL, logować się normalnie loguje, ale jeżeli autologin zaznaczę i włącze ponownie clienta to właśnie ten błąd wyskakuje.

edit

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...