Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zabezpieczenie serwera przed cheeterami.

BolekART

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka. 

Jest jakiś poradnik jak można pozbyć się z serwera niepożądanych osób używających wallhacka/ AIMA sprawiedliwie?

Pozdrawiam,

BolekART 

Opublikowano

Możesz zainstalować antycheata, który będzie sugerował, kto może posiadać cheaty.

Jedyną pewną opcją jest admin, który zna się na cheatach.

Możesz również ustawić serwer tylko dla graczy steam, co zmniejszy ilość cheaterów, ale także graczy.

4770714280454741315510.png
Opublikowano

1.Zrób tak by na serwerze ciągle był jakiś administrator (zrob nabór ale wybieraj tylko ogarniętych co potrafią rozróżnić czita od czystego gracza,bo często tak jest ze banuja niewinnych graczy).
2.Zainwestuj w HLTV,jeżeli możesz (wtedy możesz obejrzeć czy ktoś mial czity faktycznie,czy nie)

Pewnie myslisz teraz czemu nie wspominam o pluginach (np.te ktore wykrywaja czy masz aima,czy nie i same banują...).Często one sie mylą,walniesz 3 banie w 1 sekunde i wtedy gracz dostaje bana za nic...Osobiscie wlasnie dlatego ich nie polecam.

Pozdrawiam

5k8fkygi1wgp.png

Opublikowano

Tego co ja wiem i mojego dos nie ma zadnego pluginu na wykrywanie cziterow jedyna obcja jest admini ale ogarnieci

Pozdrawia kaptur

xTabwwt.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...