Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmiana adresu e-mail.

chomik9910

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Profile

Change your details

Player name: HERmMAN_<----- Ten Fejm;)

E-mail: (parts of address are hidden)

Konto odkupiłem od kolegi wczesniej pisal tu email a teraz nie pisze jak zmienic email skoro nie znam hasla na maila kolegi od ktorego kupilem konto i on tez nie zna?

Opublikowano

to sry przepraszam jak mie ten dział

Prosze moda o przeniesienie do odpowiedniego

I co napisać do tego Mojanga jak ja amgielskiego nie znam ;p

Opublikowano

Możesz śmiało napisać po polsku, bo w supporcie jest polka ;).

Opisz konkretnie sytuację - jeśli konto kolegi możesz się z nim dogadać lub mojang będzie chciał jakiegoś potwierdzenia.

Opublikowano

Jak będziesz wysyłał ticketa do nich to musisz im wszystko dokładnie opisać. Kiedy kupiłeś konto/ dlaczego kupiłeś konto / dlaczego masz taki problem teraz że nie możesz zmienić emaila / i że chciałbyś odzyskać emaila ale nie pamiętasz hasła. Będziesz musiał podać dane / urodziny pewnie itp. 

Możliwe że jeżeli podasz to wszystko czego oni oczekują to się uda ;)

@Edit informacje to kolegi będziesz musiał mieć bo email jest jego.

Kappa.

Opublikowano

https://m.youtube.com/watch?hd=1&v=wMBrrgd7m2U&list=UU6uhTj8FPDlzyKvkG_1xyNA

Ocencie to kolega dopiero zaczyna nie wiedzialem gdzie dac

no spk mam jezzcze pytanie dla tych osob co mi daly warny za off topy i spam za co niby to?

no to pisze do nich ze chcem zmienic emaila bo na to zapomnialem hasla oni mi odsylaja emaila z pytaniami i musze odp dobrze to rozumiem?

Opublikowano

@chomik9910 Daj ten filmik do media. I radzę przeczytać regulamin, bo tutaj są surowe kary za posty bez sensu, zwane także spamem.

Tak mniej więcej tak to wygląda, piszesz do nich i oni albo od razu dadzą dostęp ale nie sądzę żeby tak się stało, dlatego będą zadawać pytania, a ty musisz odpowiedzieć. Jeżeli odpowiesz poprawnie na wszystkie to uda się :) 

Kappa.

Opublikowano

Problemu raczej nie powinno być, ja utraciłem dostęp do poprzedniego maila, wytłumaczyłem im wszystko co i jak i sprawa została załatwiona w ciągu trzech dni.

Napisałem też po polsku, ale dołączyłem tłumaczenie z tłumacza google. Oczywiście odpisali mi po polsku.

Opublikowano

Piszesz do Mojangu  ------------> następnie opisujesz im po Polsku  całą sytuacje ------------------> podajesz informacje takie wraz z kontem jakie będą chcieli  --------------> poczekasz max 3- dni musisz uzbroić się w cierpliwość.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...