Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Grupowe DOWN

Bartek5202

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko.

Dzisiaj padły niestety grupowe więc koniec robienia urki ...

Co prawda jest to nadal opłacalne ale zarabiamy tylko 5k.

Falcon oczywiscie nadal sie buguje wiec to nie problem.

Powodzenia wszystkim w robieniu urki :)

P.S: Jakby ktoś znał jakiś Bug na urke to mógłby na pw podać ^^

Opublikowano

Wiadomo że nie chodzi. Na innych forach piszą że dzisiaj na sporo ilości serwerów to wystąpiło a na niektórych od dawna już nie chodzi więc to raczej na stałe

Opublikowano

To byl jeszcze jakis inny bug na urke z LoW? ja znalem tylko z bugowaniem falcona...

Pomogłem lub starałem się pomóc ? Daj LIKE - chociaż tak podziękuj mi za pomoc :)

Opublikowano

Środek naprawili. Zrobili tak że nagrodę za falcona dawali o 2 razy szybciej i środek nie działał :/ Za środek dostawałem do 64 uri. Robiłem to jak zawsze (dostawałem max. 6500 uri + falcon zależy w ile osób ale przeważnie 1500)

Opublikowano

I dobrze, ile można trzepać urki na bugach. W końcu się za to wzięli... 

Wyjdz z tego forum lepiej bo jak patrze na takich ludzi to mi sie rzygać chce ...

Pozdro

Opublikowano

Wyjdz z tego forum lepiej bo jak patrze na takich ludzi to mi sie rzygać chce ...

Pozdro

Nie rozkazuj mi bo trochę za chudy w uszach jesteś ;)

Co do tematu i spinacza wyżej, 2/4 ludzi z serwera siedziało na grupowych i to bugowało, ile można? Potem BP się dziwiło, że na mhh nikt urki ni kupował. 

Opublikowano

Nie rozkazuj mi bo trochę za chudy w uszach jesteś ;)

Co do tematu i spinacza wyżej, 2/4 ludzi z serwera siedziało na grupowych i to bugowało, ile można? Potem BP się dziwiło, że na mhh nikt urki ni kupował. 

Człowieku przeczytaj słowa pod nazwą mpcforum:

cheaty, boty, bugi i hacki do gier.

Mam nadzieję, że zrozumiałeś.

A niech się dziwią, bo ile w końcu można być takim złodziejem to już obrzydliwe jest takie zabieranie kasy. Świństwo zrobili z systemem skrzynkowym, bo licząc sobie z kolegami okazało się, że zysk spadał jak z systemem.

PS do ludzi... przestańcie kombinować z dk które nie bije, dodatkową 50 urką z jakiś wrót itp. Ile można kombinować jak koń pod górę ? DO było, jest i będzie P2W i taką zostanie.

pyhvh7E.png

Opublikowano

Człowieku przeczytaj słowa pod nazwą mpcforum:

cheaty, boty, bugi i hacki do gier.

Mam nadzieję, że zrozumiałeś.

A niech się dziwią, bo ile w końcu można być takim złodziejem to już obrzydliwe jest takie zabieranie kasy. Świństwo zrobili z systemem skrzynkowym, bo licząc sobie z kolegami okazało się, że zysk spadał jak z systemem.

PS do ludzi... przestańcie kombinować z dk które nie bije, dodatkową 50 urką z jakiś wrót itp. Ile można kombinować jak koń pod górę ? DO było, jest i będzie P2W i taką zostanie.

Dziwne.. ja mam multiplayer community. 

Złodziejem? Ciesz się, że dali możliwość kupienia urki, albo że nie kosztuje o wiele więcej. 

Skrzynki? Bardzo dobrze zrobili, krok naprzeciw botom. Tyle ode mnie. 

Opublikowano

Złodziejem? Ciesz się, że dali możliwość kupienia urki, albo że nie kosztuje o wiele więcej. 

Piszą o starej nazwie MPC. Po to jest to forum żeby pisać tu o bugach/cheatach itp.

Widzę że jesteś przeciwko botom/bugom czyli też przeciwko temu forum

Opublikowano

Piszą o starej nazwie MPC. Po to jest to forum żeby pisać tu o bugach/cheatach itp.

Widzę że jesteś przeciwko botom/bugom czyli też przeciwko temu forum

Nie, przeciwko jako takim bugom i botom nie. Ale po tej pladze botów... ile można? 

Opublikowano

Idz lepiej na forum darkorbit i tam pisz swoje mądrości i podawaj im wszystkie Bugi które tu wklejamy.

Może to ty donosisz wszystkim administratorom gier o Bugach i je naprawiają kto wie...

To że masz jakąś range czy ilość postów nie znaczy że jesteś Bogiem tego forum

Opublikowano

Drogi Shequ może nie wiedziałeś, ale Polacy płacą w ich grach więcej niż Niemiec/Rosjanin i wielokrotnie były o tym dyskusje. Fakt na forum DO ciężko taką dyskusje znaleźć. A no skrzynki na przeciw botom, szkoda bardzo, że pisali o czymś innym a mianowicie o zniesieniu tego systemu. I co ma powiedzieć gracz co kupił sobie podwajacz skrzynek ?

I jak tutaj w ogóle pisać o uczciwości ? A plaga botów dlaczego była i dlaczego teraz robi się same low ? Bo gracze nie chcą wydawać grubych pieniędzy na DO.

Ja niektórym się dziwie, że jeszcze bronią tą grę. Co oni muszą jeszcze zrobić, by Was zniechęcić ?

PS jak wiadomo w przeglądarce masz zakładkę, a w niej mpc forum. Najedź na tą zakładkę i wyświetli się ,, motto '' tego forum.

pyhvh7E.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...