Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót do gry - gdzie farmić, gdzie zarabiać?

domcio01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, nie gralem w Vindictus pare miesiecy sa 2 nowe (jak dla mnie klasy albo i 3 ) chcialbym wrocic do gry= )
mam pare postaci 60 + i pare 40 + ale co z tego jak nie mam rpawie nic (tylko jakies slabe itemki )
szukam osoby ktora pomoze mi w grze i wytlumaczy pare rzeczy albo na forum : )
- Gdzie sa obecnie w miare dobre miejsca do farmienia itemkow i golda?

- Jakie itemki sa oplacalne do farmienia ?

- Która gildia mnie przyjmie i pomoze  : )

- Jakie wieksze zmiany zaszly w grze i co uwazacie ze powinienem zrobic : )

( nie chodzi mi o to zeby za zabicie jednego potworka dropilo mi 100kk i zebym mial najlepsze itemy )

podajcie po prostu miejsce ze np dobrze dropia ench. stony i chodza po 3 k i sam juz sobie zarobie pieniadze jak sie odnajde  : ) odwdziecze sie w grze w pozniejszym czasie  : ) pomaganie nie boli = ) dzieki

paintilovemusicskeleton.jpg
Opublikowano

Skontaktuj się ze mną w grze nick Walkirria,

Zapraszam do gildii NoNameHeroes, po przerwie odbudowuję gildie, razem będzie łatwiej grac, zapraszam

eRmailBanner2.png

Opublikowano

- Jakie itemki są opłacalne do farmienia? Na poziomie 60+ radziłbym głównie robić misje i raidy. na 70+ raidy i ewentualnie farmić twilight desert tylko z iikriumem i alteronem z BO i luminary(gdy dobijesz gathering prof 99 możesz zbierać te swiecace luminary za ktore mozesz dostac itemki warte do 100k) bo z ikriuma i alterona kosztuje tez od 100k do 200k 

- Gildia: DzielneWoje zapraszam :D

- Przede wszystkim jak pisales dodano 3 postacie lynn, hurka i velle. Wprowadzono wiele revampów, ulepszyli lanna, karoka, evie, dzięki czemu łatwiej i przyjemniej można nimi grać. Dodano wiele nowych map z sezonu 2. Powiększono limit seal of bravery do 12. Razem z nowymi dungeonami z sezonu 2 dodano również nowe sety, bronie, innery, fryzury i inne. Troche tego jest.  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...