Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak to możliwe ?!

DiabloXPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja pier **** w życiu takie jeszcze czegoś nie widziałem ( naprawde ) takiego filmiku jeszczeni nigdy  . Ale wiesz takie rzeczy to zazwyczaj idealnie wykonane złudzenie. ( lustra i inne sprawy ) Bo gdyby ucieli go to tak szybko nie zszyli xD + narządy wewnetrzne xD

BUM

Opublikowano

Już tłumaczę ;)

Kiedy stół operacyjny jest wtaczany na scenę, sprawna osoba pokazuje tylko swoje nogi, tułów ma "schowany" w stole (jest zgięta w pół). Na górze jest mężczyzna z amputowanymi nogami / urodzony bez nich.

Nie muszę chyba mówić, że piła to atrapa, zero krwi itd. ;)

W 1:47 stół odjeżdża razem z tą osobą, której nogi widzieliśmy.

Zauważ, że po "złożeniu" ciała, stół jest wtaczany za zasłonę (2:22).

Następnie mamy dwie opcje, albo wtaczają zdrową osobę (po to maska chirurgiczna, nie da się rozpoznać kto to), która jest tak dziwnie ułożona, że wygląda jakby miała nogi osobno, albo to niepełnosprawny facet + mechaniczna proteza, na co wskazywałby sposób poruszania się nóg ;)

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Właśnie niezbyt, dość mechaniczne ruchy, istnieją takie protezy ;) A jak nie to po prostu się tak położył (inna osoba).

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Kiceł . Ta proteza mi nie pasuje . Zobacz jak te nogi się poruszają . Jak prawdziwe .

HAHAHA

Gdy gość pojawia się na scenie, to się trzyma rękoma za wózek, panienka z przodu ciągnie wózek, a nogi się włóką (pewnie są przyczepione do wózka i wydaje mi się nawet że nie dotykają w ogóle ziemi...) 

Panienka trzyma żyłkę wędkarską, z którą ucieka na prawo. W 1m12s widać żyłkę na tle niebieskiego reflektora. W 1m13s doktorek robi "dziwny krok" bo mu się żyłka zaczepiła o nogę :D

Nogi robią kilka ruchów... Następnie  panienka ciągnie linkę - nogi niby same uciekają... 

Dalej gość jest wywożony na wózku ze swoimi protezami...

A po chwili na scenę wwożą już normalnego człowieka, który wstaje.

proste 

Opublikowano

HAHAHA

Gdy gość pojawia się na scenie, to się trzyma rękoma za wózek, a nogi idą jak robot (pewnie są przyczepione do wózka i wydaje mi się nawet że nie dotykają w ogóle ziemi...)

Następnie nogi są odczepiane od wózka, robią kilka ruchów i gość je wywozi już leżąc na wózku...

Nie do końca. Ten idący stół to prawdopodobnie żywa osoba zgięta w pół "w stole", potem za sceną biorą protezę i wracają ;)

YGsMv3q.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...