Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pl]Triadica.Net[Dedyk][24/7]

triadica.net

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wszystko w swoim czasie... Dotacje są i na konia też będą. A jak wiadomo już jak ruszyliśmy z dotacjami to nie ma opcji kasacji kont. Na L99 też nie było kasacji kont jak były dotacje... ;]

a co do tego co twierdzi że jest bug na bugu to stwórz swój serwer to pogramy i się pośmiejemy z niego. Od tego jest forum i ciągle dochodzą nowe tematy przy czym staram się naprawić bugi które już były napisane.

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja bym z chęcią zagrał ale jakiś GM/GA dał moje passy Erniemu i po koncie...

Pozdro

Dobra lece na Novamt2

Pozdro Triadica...

Opublikowano

Nie polecam .... 1/10

1.Powód strata czasu xD

2.Powod to samo co up

Aha i thx za odzyskanie mojej postaci 60 lvl bojo pro eq .... na 65 wow a dostałem aż 15 lvl jakas Paulinka1 mi sie wdupczyła na konto .... i swojej postaci nie odzyskałem... więc dla mnie jedna wielka kupa g****

Opublikowano

Ja miałem zmienione hasło...

Miałem chyba z 5 postaci: 1 normalna,2 buffy i 3 jakieś inne

Na te wszystkie postacie zawitał lubiany przez wszystkich Erni (czyt.DeathKnighT)

I po eq, kasie...

Ja myślę, że znał moje IP i wszystkie konta z tym IP przeszukiwał, aby znaleźć swoje eq, którego NIE UKRADŁEM!

Koniec tematu.

Opublikowano

Nie polecam 1 skasowane konto co chwile jakis reset a ludzie to nawet nie wspomne

Jedyny + serwa to taki ze sa minimalne lagi, 4 knaly i tyle

Opublikowano

nie wiem mi tam wszystko pasuje nie wywala mnie, lagi 0,

konto odzyskałem zmieniłem hasło all działa.

Dla mnie serwer pro lepsze niż te wasze hamachi co trzymają 2 dni ;]

Opublikowano

@UP

jak najbardziej tylko wcześniej mieliśmy problem... Teraz jest napisane kilka dodatkowych qestyów do Sklepu w grze. W weekend rusza SKLEP - TRIADICA !

Już patcher przestał odliczać... Zapraszam do gry ! :>

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

ja tam stwierdzam że Tradica jest troche jest przereklamowana,nic ciekawego-avalonmt2.pl lepszy;0

userbar1b.png
Opublikowano

ja tam stwierdzam że Tradica jest troche jest przereklamowana,nic ciekawego-avalonmt2.pl lepszy;0

Mam do Ciebie prośbę zanim klikniesz "Dodaj odpowiedź" przeczytaj to co napisałeś.

Ustaw poniższy link jako stronę strartową, to pomaga.

http://www.pah.org.pl/pajacyk/dziekujemy

Opublikowano

Nie chodziło mi o sens tego postu, ale formę. Aż w oczy razi...

Ustaw poniższy link jako stronę strartową, to pomaga.

http://www.pah.org.pl/pajacyk/dziekujemy

Opublikowano

Mi osobiście serwer się nie podoba już wolę chyba xLast, ale nie wiem czy po tym co zrobili nie dawno, zabrali cała kasę zostawili tylko po 100k a już miałem 6.5kkk. Wiec zrezygnowałem z tego serwa. Na Triadicy pograłem 20 min ale czułem się jak na Pl wiec również zrezygnowałem.

[#1000] Nie masz uprawnień do przeglądania tego forum. Co oznacza ten błąd? Piszcie na PW jak się loguje na 2 konto to tak mam?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...