Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arena Svargrond

xAmigo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprawa wygląda tak. Na którym lvlu knightem dam radę zrobić drugą arenkę? Na tą chwilę mam 32lvl 70/67 i jakiś k secik. Chodzi mi o to żeby zrobić ją jak najszybciej - hp na tyle żebym nie spadł na combo, na waste nie patrzę. Jedyny mob który mnie tam niepokoi to ten water elemental bo widziałem że ma dość spore hity. (Jeśli ktoś napisze żebym sobie na jakiejś tibi wiki sprawdził to podziękuję bo wyczytałem tam że 1arenę minimum 25lvl i poleciałem ze 150potami a jak wbiłem wszytko leciało na 2hity)

Opublikowano

nie chodzi o to że za mały DMG, że nie zabije mobków, bo zabije

ale może się nie wyleczyć

HP daje mu z 150hp max, a exura ico z 70?
Nie ma szans, przecież napisał że ma K Seta i skille 70

musi czekać do 50, na SHP

nie ma innej rady ;)

Opublikowano

powinieneś dać rade kup se boszki i wrazie czego uciekaj przed mobami wyhelaj sie i wróć wiele mobów jest tam baaaardzo wolne , druga sprawa to weż se ringi na utamke i zakładaj jak widzisz że hp ci ostro spada lub (ssa) :P ja na tym lvlu zazwyczaj cisłem te arenke spokojnie z waste ale knightem było najgorzej chyba że miałem dobre eq

xmMfHrm.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...