Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To zależy, bo będe starał sie utrzymać równowage, rejestrując graczy do krajów tak żeby było ich po równo i po nieaktywności dłuższej niż 7 dni wyrzucało z ich kraju. Myślę, że pierwsza edycja Beta - 2/3 miesc, żeby wszystko ogarnąć ( jak ktoś zdobędzie przewage przed czasem to inny kraj dostanie coś fajnego :D, a po czasie to odwrotnie :D ). Alfa trwała by pare miesięcy, ale nie dłużej niż 5-6. No chyba że w trakcie gry coś by było nie tak, lub po prostu moje oceny są złe bo nie mam dokładnie przedstawionego pomysłu w głowie, to mniej. Ale mówie, do 5-6 miesc.

To wygląda jak sygnatura!

Opublikowano

@Memust

Przecież dałem ci kontakt do sponsora dość "bogatego" ..

Tak w ogóle, lepiej się streszczać z robotą, bo morale powoli słabną, a ktoś może ukraść nasz pomysł :)

Ty będziesz? Chyba my będziemy xD

NO PO PROSTU NO NIE! TAK TRUDNO ZROZUMIEĆ ŻE KTOŚ NAM PODPIERDOLI POMYSŁ I WYKONA 10 TAKICH SERWERÓW SAMEMU ZA TEN CZAS? xD

Pluginy wykonam w ciągu kilku tygodni.. (z pomocą oczywiście bo samemu to strace motywacje i pierdolne to)

1. Sponsor dość bogaty nie odpowiedział na moje wezwanie

2. 2-3 miesc mówie o trwaniu edycji Beta...

3. A o edycji Alpha 5-6 miesc... nic nie mówie o budowaniu serwera.

@smajluś

Kasa to rusze i dzisiaj :>

Opublikowano

bez pluginów? hah, powodzenia na trasie

no ale możesz ruszyć - 5 slotowy serwer do testów.

wiem, że to przykre i brutalne ale projekt i tak zapewne pójdzie w zapomnienie.

Licze sie z tym, więc to nie jest takie przykre. Do końca tygodnia szukam sponsora potem ide grać w lola :D

I nie zrozumiałeś mnie: rusze nie bez pluginów tylko z budową serwera jak znajde sponosra.

Opublikowano

Nie będę rzucał słów na wiatr, ale wydaje mi się że w Polsce było lub jest coś podobnego, pewny nie jestem.

Mam też pomysł, że mniej bogaci gracze mogliby zakładać wioski na terenach królestw, tam gracze by budowali sobie domy, farmy itp. Tylko proszę, nie rób jakiś sklepów, only handel z graczami.

Opublikowano

Właśnie tylko takie tryby lubię (poza trybami rpg i gunpvp). Tylko większość takich "wyjątkowych" serwerów upada, bo ci najmniejsi gracze 10-12 lubią tylko sv+gildie.

Ale poza tym serwer był by naprawdę epik!

Ciekawy serwer RPG

Szukam technika PW!

http://www.mpcforum.pl/topic/1296095-superemerald/

Opublikowano

@wlatca

Może i jest, co do sklepu, to będzie, tylko, że sprzedany materiał będzie trafiał do skarbca państwa a państwo będzie wypłacać sprzedającemu kase. Dlatego zostanie królem byłoby takie fajne =D. Oczywiście dla sponsora posada króla gwarantowana :D

@ovrael123

Zgadzam się, ale i tak tryb serwera byłby za trudny dla takich dzieci. Dlatego pare reklam u YT których oglądają starsi i od razu na otwarciu powinienem mieć full serwer [ 100 slotów ]. Problem jak mówiłem, jest ze sponsorem, który wykłada 200zł i potem odpalam 50% od dochodów dla niego + ranga. Po prostu bardzo potrzebuje kogoś takiego.

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...