Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Leaguesharp połączony z ulepszonym SVNC.

HeheheM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki system? Wgrane wszystko jak do L#, czyli farmeworki visuale itp? Uruchamiasz jako administrator?

Win 7 64 Bit, uruchamiane jako admin, z tego co wyczytałem w temacie, to jak pobiorę te paczuszkę to z visualami nie muszę się paprać, w tym leży problem, że nie mam tego?

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

Win 7 64 Bit, uruchamiane jako admin, z tego co wyczytałem w temacie, to jak pobiorę te paczuszkę to z visualami nie muszę się paprać, w tym leży problem, że nie mam tego?

Tak, nie rozumiem dlaczego miałbyś nie mieć visuali, jeżeli do L# jest wymagany to tu też.

@down

nie ma za co ;)

Take it easy my friend

Opublikowano

Tak, nie rozumiem dlaczego miałbyś nie mieć visuali, jeżeli do L# jest wymagany to tu też.

Dobra, pobrałem i hula, dzięki za pomoc :)

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

nic nie przebije svncompiler. PPM na skrypt update and compile i compile error wywala mi we wszystkich skryptach. Dodałem swoje repo tak jak w tut z najlepszego posta i po dodaniu wszystkich skryptów wywala mi error. Może nie kompiluje się fed ... ale przynajmniej nie ma takich dziwactw jak w tym programie.

Opublikowano

nic nie przebije svncompiler. PPM na skrypt update and compile i compile error wywala mi we wszystkich skryptach. Dodałem swoje repo tak jak w tut z najlepszego posta i po dodaniu wszystkich skryptów wywala mi error. Może nie kompiluje się fed ... ale przynajmniej nie ma takich dziwactw jak w tym programie.

Mnie tam w tym programie akurat lepiej wszystko działa.

Take it easy my friend

Opublikowano

Po ponowny włączeniu muszę znowu dodawać skrypty QQ. Co z tym zrobić?

3 razy d1 98 pkt eune bez bola :D

Opublikowano

Wywala mi bugsplaty na Win 8,mam zainstalowanego najnowszego frameworka + visual c++. Odpalałem jak dopiero gra się zaczęła i nic nie daje.

Odpalaj z fixem.

Po ponowny włączeniu muszę znowu dodawać skrypty QQ. Co z tym zrobić?

Z tym Loaderem jest ogólnie trudna sprawa..

Z podanym folderem repo, gdy jest kompilujemy tą metodą, skrypty nie update'ują się, kompilują cały czas to samo, czyli to co jest zawarte w pliczkach.

Żeby mieć całą, działającą listę skryptów, trzeba od zera dodawać wszystkie po kolei skrypty z githubów.

Po tej męczarni, za każdym razem gdy odpalimy program, będzie nam update'ował oraz kompilował najnowsze skrypty bez żadnego problemu.

QUhIR7.png

Opublikowano

Było dobrze więc nie wiem po co zmieniali.Odkąd to się pojawiło 0 problemów ,jeszcze dziś quadra na akali ,mecz pózniej stary loader już się zaciął.Ściągam nowy i wywala mi wgl lola z bugsplatami.Tak mam fixa próbowałem i na normalnym lol exe i na fixie bugsplaty tylko.Je*** tych co to wymyślili ,oddawać stary loader. 

Opublikowano

Było dobrze więc nie wiem po co zmieniali.Odkąd to się pojawiło 0 problemów ,jeszcze dziś quadra na akali ,mecz pózniej stary loader już się zaciął.Ściągam nowy i wywala mi wgl lola z bugsplatami.Tak mam fixa próbowałem i na normalnym lol exe i na fixie bugsplaty tylko.Je*** tych co to wymyślili ,oddawać stary loader.

Repair lub reinstall LoL'a. Ja musiałem reinstallować.

QUhIR7.png

Opublikowano

Ja mam taki problem, że niby mi się injectuje i widze u góry ekranu L# i wgl ale skrypty nie trybią. Ktoś pomoże? 

P.s. tak - uzyłem opcji "repair" oraz usunalem folder L# z appdata

@Edit

Wszystko naprawione. Prócz jednego.. Nie mogę dodać evade.. Ktoś wie czemu? Oto blad http://scr.hu/2fp8/s6v9u

Opublikowano

A ja mam taki problem, ze klikam na ikonke 2x i nic sie nie dzieje, moge klikac ile chce, ale i tak... tak samo na 'Uruchom jako Administator'.. jakies cos ?

@Edit Teraz wyskakuje mi takie o to okienko http://scr.hu/2kmq/clyix

ale skrypty sa i w Type pisze Executable

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...