Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy zagrasz na serwerze?

ArganPL2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,
Jestem ArganPL i pracuje nad serwerem MegaDrop. Serwer bedzie mial na start 150 slotów (Na dzien dzisiejszy mysle ze 90 osob wbije z mojej strony). Posiadam autorskie pluginy. Na serwerze bedzie dosyc wysoki DROP mysle ze 10% wystarczy.
A pytanie do was: Czy zagracie na moim serwerze?
Piszcie w komentarzach TAK lub NIE!
IP serwera podam w dniu otwarcia czyli 19.09.2014r lub na skype: ArganPL
Z góry dziękuje za pomoc! ;)

Opublikowano

Nie opisałeś serwera, trudno jest powiedzieć, czy chciałbym na nim zagrać. Domyślam się, że serwer będzie na trybie SV, więc nie, nie zagrałbym na takim serwerze, ponieważ jest już ich bardzo dużo.

Opublikowano

wymyśl coś  oryginalnego... ciągle SV/EASYHC/HC/PVP/MINIGAMES

może by tak... serwer parkour,KitPvP+Gildie,rpg lub serwer strzelecki,kiedyś był taki jeden,ale teraz nie istnieje.

Opublikowano

Słabo opisałeś serwer, nie da się ocenić czy będę na nim grać czy nie. Ale myślę, że bym wszedł i zobaczył jak wygląda rozgrywka, spawn, administracja.

Pozdrawiam

sygnaturka.png
Opublikowano

Nie opisałeś serwera... Słowa autorskie pluginy nie mówią nam nic, jakie pluginy, do czego one będą służyć ?

Serwer ma mieć 100 slotów, czyli na początek ok.

Tak jak napisał kolega szymo02, skoro będzie to survival, również nie zagram - takich serwerów jest pełno i każdy nie jest w 100% dobry.

Lepiej nie robić nic, niż robić coś, by mieć własny serwer.

Opisz serwer, popraw post, a wtedy mogę konkretnie powiedzieć, czy zagram, czy nie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...