Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Baza danych

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jeżeli mój kolega włamał się do bazy danych na jednych z serwerów prywatnych to co on może zrobić w tej bazie ? 

konkretnie proszę powiedzieć :D 

Opublikowano

jeżeli mój kolega włamał się do bazy danych na jednych z serwerów prywatnych to co on może zrobić w tej bazie ?

konkretnie proszę powiedzieć :D

Ciekawego masz "kolege" ;p.

W skrócie mowiac, moze zrobic wszystko od strony serwerowej sql. Usunac, dodać i zmienić. Lepiei by bylo zmienić hasła + dodać jakies dodatkowe zabezpieczenia, ale lepiej pisac na forum jakie sa skutki i zostawić go w spokoju na sql xD

@shreku692

Z tego co wiem nie da sie rozkodowac hasla, niby sa dekryptery, ale one dzialaja na zasadzie szukania udostępnionych haseł np

np. W google i jak znajdzie to pokazuje Ci haslo. Tak wiec jeżeli będziesz mial swoje haslo uniwersalne, którego nikt nie zna to tego nie rozkodujesz :)

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Ciekawego masz "kolege" ;p.

W skrócie mowiac, moze zrobic wszystko od strony serwerowej sql. Usunac, dodać i zmienić. Lepiei by bylo zmienić hasła + dodać jakies dodatkowe zabezpieczenia, ale lepiej pisac na forum jakie sa skutki i zostawić go w spokoju na sql xD

@shreku692

Z tego co wiem nie da sie rozkodowac hasla, niby sa dekryptery, ale one dzialaja na zasadzie szukania udostępnionych haseł np

np. W google i jak znajdzie to pokazuje Ci haslo. Tak wiec jeżeli będziesz mial swoje haslo uniwersalne, którego nikt nie zna to tego nie rozkodujesz :)

Boo , kiedyś sam miałem dumpa pewnego serwera i proste hasła typu pies792 można było rozkodowac ,a takich haseł było większość . Pozdrawiam. 

Opublikowano

Boo , kiedyś sam miałem dumpa pewnego serwera i proste hasła typu pies792 można było rozkodowac ,a takich haseł było większość . Pozdrawiam.

Było można ze wzgledu na to, ze te haslo lezalo na "internecie " juz wcześniej. Dlatego bylo w stanie rozkodowac.

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...