Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przetłumaczenie na język polski

dowgirt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam problem. Dostałem wiadomość na skrzynce YT, dot. "partnerstwa", tylko nie wiem czy nie ma w tym jakiegoś haczyka czy coś jak to zaakceptuje:

Hello, I am sending you this message to offer you a fantastic oppurtunity of joining a youtube partnership network. This network is unlike many others you may have heard off. We offer a No lock-in contract meaning if you dont like the channel you can leave at ANY time you want and your channel will no longer remain under this contract. Unlike big networks such as: Fullscreen, Machinima, TGN and many more we actually help out our partners and as gamers ourselves we understand how hard it is to be in a long contract for 1-5 years and not be able to leave with your channel. Our CEO (HazardXVII, 15,000 Subscribers) helps partners by sub box spots and shoutouts and much more opportunities such as sponsorships. We have other Managers such as Xbox720Gamer who also helps out with smaller YouTube channels. We offer many perks and our CPM is in very good standing as most partners are reaching the range of 7-14$ higher than most youtube network partnerships. We would love to work with you in the future and hope to hear back from you.

Nie wszystkie wyrazy rozumiem, a translator mi g*wno pomógł :)

Opublikowano

Cześć, piszę do ciebie by przedstawić ci fantastyczną możliwość dołączenia do programu partnerskiego YT. Ta sieć jest inna niż te, o których dotąd słyszałeś. Oferujemy kontrakt, w którym możesz zerwać współpracę kiedy tylko chcesz bez konsekwencji, a twój kanał nie będzie już dłużej związany z nami kontraktem. W przeciwieństwie do wielkich sieci, takich jak: Fullscreen, Machinima, TGN i wiele innych, my pomagamy partnerom i jako gracze rozumiemy, jak trudno jest pozostawać w długim kontrakcie przez 1-5 lat i nie mieć możliwości porzucenia kanału. Nasz dyrektor generalny (HazardXVII, 15,000 subskrypcji) pomaga partnerom za pomocą sub boxów, shoutoutów i wielu innych możliwości takich jak sponsorowanie. Mamy innych menedżerow, takich jak Xbox720Gamer, który pomaga także mniejszym kanałom YT. Oferujemy wiele korzyści, a nasz CPM (płatność za 1000 wyświetleń) jest na wysokiejj pozycji, bo większość partnerów osiąga 7-14$ więcej niż większość sieci partnerskich na YT. Bardzo chcielibyśmy pracować z tobą w przyszłości i mamy nadzieję na odpowiedź od ciebie.

Niezbyt schludnie to napisali, no ale ok. I zastanawia mnie trochę te 7-14$ - w skali roku czy co? :P

YGsMv3q.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...