Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Harbor Ida

kopi97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanie jak niektórzy gracze mogą robić roomy na mapie harbor ida w trybie cqc na na serverze europe.

Będe wdzięczny jak pomożecie.

Opublikowano

cezar to jeszcze trzeba mu wytlumaczyc co to jest ffa bo moze niewie

w ffa zabijasz kazdego,niema gry zespolowej tylko kazdy patrzy zeby jak najwiecej killic innych.

Opublikowano

wiem. Czyli trzeba zrobic rooma na 16 ludzi?

Ale pozniej trzeba cos w opsjach zmieniać???

Opublikowano

tak robisz rooma na 16 osób potem tam gdzie masz te mapki to podtym jest explisive czy jakos tak ffa i ded mecz to zmieniasz na ffa potem mapke na tą co chcesz a i jak jest tylko dla members to wejś auto start i jak będą 4 osoby w roomie to samo dla start

NIE WIESZ JAK ZAROBIĆ KLIKNIJ

2% MPC Forum lubi Mou ,jeżeli należysz do tych 98% wklej to do sygny

Opublikowano

tak też można zrobić rooma na 8 osób i ustawić w opcjach FFA póżniej czekasz aż ludzie wchodzą i już ,a i ja ci nie polecam w FFA bo nie można nikogo kicnąć z FFA hakera tam na FFA dużo hakerów gra np. gps,opk super jump,speed,i spam z granatów i bazóki różnie to jest nie da się dać komuś kicka z FFA tak jak na DM Pozdro

Pomogłem daj + :)

@up byłeś szybszy xD ale to nie trzeba uuto start on nie musi AFK być tylko odrazu jak będą wszysty albo 4-4 albo 2-2 to bierze START i już

Pomogłem Daj 5 lub +

Opublikowano

omg za co mam znowu - niech ktoś da + bo mnie wkurzają te - bo mam już 11 czy więncej bo ja moge dać wszystkim - bo nie wiem który mi daje -

Pomogłem Daj 5 lub +

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...