Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co się stało z Ao Kuangiem?

Snajpowanko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To ma jakieś podparcie w Lore czy cos?

Nie .. nic a nic .. według mnie to kukulkan powinien byc skinem Ao jak Ao wróci .. poszedł do naprawy :p więc to poprostu zamiana to ten sam tylko ze tak jakby skin inny xD 

OPmMzQy.png

Opublikowano

Nie .. nic a nic .. według mnie to kukulkan powinien byc skinem Ao jak Ao wróci .. poszedł do naprawy :P więc to poprostu zamiana to ten sam tylko ze tak jakby skin inny xD

on nie poszedł do naprawy,. Wszystkie postacie z beta dostają nowy skin (może prawie wszystkie) 

Chcesz abym przeczytał twojego posta dodaj mój nick ;)

Szukam pracy­

9704614430021861204355.png

Opublikowano

on nie poszedł do naprawy,. Wszystkie postacie z beta dostają nowy skin (może prawie wszystkie) 

ale tak czy siak go przywrócą, ten kukulkan jest c*****y w sterowności jak dla mnie, dziwnie sie przyzwyczaić troche jak sie grało tym małym ao :x

Opublikowano

???

@ShowMustGoOn.

Przecież nic po za skinem nie zmienili wydaje ci się to kwestia przyzwyczajenia 

Chcesz abym przeczytał twojego posta dodaj mój nick ;)

Szukam pracy­

9704614430021861204355.png

Opublikowano

Dokładnie to samo mam, nie zmniejszyli mu jako początkowej prędkosci ruchu? Wydaje się wolniejszy jak cholera. Ale fajne teksty ma, więc na +. Tylko czemu do cholery wydali "nowego" champa, usuneli starego, dali mu skillset? Trochę dziwne to dla mnie, nigdy z czyms takim się nie spotkałem, rozumiem visual rework czy co, ale takie jaja :O

Whw6oFO.png

Opublikowano

Dokładnie to samo mam, nie zmniejszyli mu jako początkowej prędkosci ruchu? Wydaje się wolniejszy jak cholera. Ale fajne teksty ma, więc na +. Tylko czemu do cholery wydali "nowego" champa, usuneli starego, dali mu skillset? Trochę dziwne to dla mnie, nigdy z czyms takim się nie spotkałem, rozumiem visual rework czy co, ale takie jaja :O

Nie wiem czy pamiętasz te czasy, ale tak samo było z Sun Wukongiem i Hun Batzem. ;-) Hun ma stare skille Wukonga, a nowy sun (wygląd i skille) wrócił parę patchy potem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...